ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΝΤΟΡΑΣ-ΚΥΡΙΑΚΟΥ

 

Πάει κάποιος στην Ντόρα και της ζητάει να μεσολαβήσει, για ένα ρουσφέτι στον αδελφό της Κυριάκο. Τι θα πει η κυρία Μπακογιάννη; Αδελφός μου είναι ο νέος πρόεδρος του κόμματος, αλλά δεν έχω παρτίδες μαζύ του. Θα πει την αλήθεια;

Και γιατί κάποιος να ζητήσει ρουσφέτι από τον Κυριάκο Μητσοτάκη; Δεν είναι πρωθυπουργός. Δεν είναι υπουργός. Είναι αρχηγός κόμματος, όμως. Κι αν θέλει κάτι που γίνεται, ο Τσίπρας μετά χαράς θα ικανοποιήσει το αίτημα. Άσχετο, αν την επομένη κιόλας αρχηγός της αντιπολίτευσης και πρωθυπουργός θα κοντραριστούν παραμύθι φούρναρης για το ασφαλιστικό π.χ.

Άλλο συζητάμε. Είναι σικέ ή, πραγματική η διαφορά... κομματικών θέσεων της Ντόρας με τον Κυριάκο. Τίποτα δεν αποκλείεται. Όπως είναι ανθρώπινη μια... αντιζηλία ακόμα και ανάμεσα σε δύο αδέλφια.

Έχουν ακούσει την κυρία Μπακογιάννη να μιλάει πολύ άσχημα, πολύ απαξιωτικά για τον αδελφό της. Μούσι, λέω εγώ. Μη φανεί ότι ο Κυριάκος έβαλε υποψηφιότητα με την έγκρισή της. Μη θεωρηθεί ότι η ίδια η Ντόρα έχει τελειώσει πολιτικά, ότι από μόνη της δεν αποτελεί μια κομματική δύναμη.

Θυμίζω ότι η Ντόρα έχασε στις εσωκομματικές εκλογές από τον Σαμαρά πριν πέντε χρόνια, έφυγε από την ΝΔ κι όταν έφτιαξε δικό της κόμμα δεν την ακολούθησε ο αδελφό της. Όλα σε συνεννόηση τα δύο αδέλφια.

Διαβάστε ακόμα:

Πρωθυπουργός Μητσοτάκης με ψήφους της αριστεράς