ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΚΑΛΛΟΝΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

Η Ελλάδα βγαίνει από το λούκι της οικονομικής κρίσης μέσα στο 2016. Δεν είναι ανέκδοτο, ούτε προφητεία κάποιας βαρεμένης θεούσας. Είναι συγκεκριμένη και υπεύθυνη εκτίμηση από τον ίδιον τον πρωθυπουργό, που δεν την έκανε σε καφενείο, αλλά στο γαλλικό τηλεοπτικό σταθμό Canal.

Σε 6 μήνες από σήμερα η Ελλάδα περνάει σε ρυθμούς ανάπτυξης, πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας, για να σχολιάσει ότι δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα όσοι υποστηρίζουν πως η Ελλάδα δεν προχωράει.

Σοβαρά τα είπε ο Τσίπρας, σοβαρά λέω κι εγώ ότι ήταν σα να προβλέπει ότι το πρωτάθλημα δεν το παίρνει ο Ολυμπιακός, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός αλλά η ουραγός Καλλονή. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει ότι η ομάδα της Μυτιλήνης έχει μια πιθανότητα στο τρισεκατομμύριο να τερματίσει αυτή πρώτη, αν κάποιες ομάδες, τουλάχιστον πέντε μηδενίζονται σε κάθε αγώνα, κι άλλες πέντε, αποκλειστούν από το πρωτάθλημα.

Δεν ξέρουμε τι μέρα ξημερώνει αύριο, η ζωή όλο και μας ζορίζει κι όμως ο πρωθυπουργός χωρίς κάποιο μπίζνες πλαν, εντελώς αυθαίρετα και μαγικά, ισχυρίζεται πως σε έξι μήνες θα καθαρίσουμε.

Τα ίδια έλεγε και ο Γιώργος Παπανδρέου. Τα ίδια και ο Σαμαράς. Με το στόμα έπαιρναν το πρωτάθλημα. Έπιαναν τους στόχους τους.

Διαβάστε ακόμα:

Συνωστισμός μεταρρυθμιστών με διαιτητή τον Σόιμπλε