ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΗ

 

Είναι πασίγνωστο ότι την σύζυγο της πρώην υπουργάρας του ΠΑΣΟΚ Άκη Τσοχατζόπουλου, την κυρία Βίκυ Σταμάτη, την είχαν κλείσει στο τρελλάδικο. Η μεγαλοκοπέλλα, μάλιστα, στην απελπισία της και επειδή θεωρούσε άδικες τις κατηγορίες σε βάρος της, απειλούσε πως θα αυτοκτονήσει. Σήμερα η αθώα, καμμία σχέση με τις μίζες του άντρα της, καταγγέλνει ότι εκβίαζε τον Άκη ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Περί τίνος πρόκειται. Σύμφωνα με την πλευρά Άκη και Βίκυς, ο Γιώργος (τους γράφω με τα μικρά ονόματα, διότι και οι τρεις ήταν σύντροφοι στο ίδιο κόμμα) ζήτησε τρία πακέτα από τον εκ δεξιών πιο κοντινό συνεργάτη του πατέρα του. Να δώσει 3 εκ. ευρώ, από τα τόσα που είχε αρπάξει ο Άκης στον Γιώργο κι αυτός, σαν πρωθυπουργός να καθαρίσει τη μπουγάδα στη δικαιοσύνη.

Υπ' όψιν ότι το νταραβέρι με τη δικαιοσύνη για τον Άκη είχε ξεκινήσει από τότε που πρωθυπουργός ήτανε ο Γιώργος. Επί προεδρίας ΠΑΣΟΚ του Γιώργου, μάλιστα, διέγραψαν από το κίνημα τον διεφθαρμένο και διαπλεκόμενο Άκη.

Κατ' αρχήν. Για τις μίζες του Άκη η Βίκυ έσχιζε τις τουαλέτες της ότι δεν είχε ιδέα. Πώς, λοιπόν, γνώριζε τον εκβιασμό του Γιώργου; Πέρα απ' αυτό. Τα λεφτά που κονόμησε από τις μίζες ο Άκης χωράνε τριψήφιο νούμερο.

Άρα, τα 3 εκ. ευρώ είναι ψίχουλα, σύμφωνα με την καταγγελία στον εισαγγελέα. Ίσως ο Άκης περίμενε στο τζάμπα να καθαρίσει για πάρτη του ο Γιώργος.

Είναι και το άλλο. Πέφτω από τα σύννεφα. Ο πρωθυπουργός στην Ελλάδα είναι σε θέση να παρέμβει στη δικαιοσύνη, μάλιστα σε μια τόσο κραχτή υπόθεση, όπως αυτή του Τσοχατζόπουλου. Το... αποκλείω! Άρα, ο Άκης για να ισχυρίζεται ότι τον εκβίαζε ο Γιώργος, αυτό σημαίνει ότι ο πρώην πρωθυπουργός για να υπόσχεται τέτοια παλαβομάρα ή, είναι τρελλός ή, ένας απατεώνας κι αυτός.

Διαβάστε ακόμα:

Κυβερνητικός μαζοχισμός, βρίστε μας!