Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΖΕΔΕΣ

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ: «Θα είμαι δήμαρχος μέχρι να πεθάνω...» - (...Θα με ψηφίζουν μέχρι να με καλέσει ο Θεός).

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Εάν οι δανειστές επιμείνουν σε παράλογες απαιτήσεις τότε το λόγο θα πάρει ο λαός...» - (...Και ο στρατός).

ΝΙΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: «Ίσως υπάρξει λύση του Κυπριακού εντός του έτους...» - (...Δεν μπορώ να μην κάνω τη δήλωση που κάνουν όλοι οι προηγούμενοι πρόεδροι της Κύπρου).

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Εάν οι δανειστές επιμείνουν σε παράλογες απαιτήσεις τότε το λόγο θα πάρει ο λαός...» - (...Με τα τρακτέρ).

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: «Είναι αστείο οι του Σύριζα να μιλάνε για εκλογές...» - (...Ναι, είναι αστείο να γίνουν πάλι εκλογές και να τις κερδίσει πάλι ο Τσίπρας).

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: «Εάν οι δανειστές επιμείνουν σε παράλογες απαιτήσεις τότε το λόγο θα πάρει ο λαός...» - (...Των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το μπούγιο).

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ: «Όσοι ονειρεύονται εκλογές βλέπουν όνειρα θερινής νυχτός...» - (...Και χειμερινής νυχτός με μάτια ανοικτά).

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ: «Η κυβέρνηση τελεί υπό παραίτηση...» - (...Όπως, δηλαδή, υπό παραίτηση είναι όλα τα κόμματα).

ΣΠΥΡΟΣ ΛΥΚΟΥΔΗΣ: «Κάθε σκέψη του Σύριζα προς το μεσαίο χώρο στηρίζεται στην πείνα για εξουσία...». - (...Δεν είναι για την παρέα του Τσίπρα οι μεζέδες στο μπουφέ του μεσαίου χώρου).

Διαβάστε ακόμα:

Θα κουνιότανε ο Σόιμπλε σε Καραμανλή και Ανδρέα