ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΛΟΓΩ ΖΩΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

 

Η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, ένα ακόμα γέννημα του Σύριζα, δεν βλέπει μπροστά της τίποτα άλλο παρά μονάχα τον Αλέξη Τσίπρα. Αυτός είναι ο στόχος της. Ο καϋμός της. Δεν έχει κανένα νόημα να συνεχίσει να δρα ως πολιτικός αν δεν τα δώσει όλα για να ανατρέψει τον πρόεδρο του Σύριζα. Γι' αυτό, τελικά, έγινε κι αυτή αρχηγός Ι.Χ. κόμματος.

Δεν είσαι προσωπικότητα της πολιτικής αν δεν έχεις δικό σου κόμμα. Το κάνεις, όμως, μόνον αν σε παίρνει. Αν πουλάει το όνομά σου. Φθουράω, σου λέει, η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, δεν με χωράει, δεν με εκφράζει η Λαϊκιά Ενότητα του συντρόφου Λαφαζάνη και θα ανοίξω δικό μου μαγαζί.

Τι θα πουλάει το νέο κόμμα της συντρόφισσας Ζωής; Το είπε! Δημοκρατία, Ελευθερία, Δικαιοσύνη. Προς το παρόν αυτά τα τρία. Που δεν υπάρχουν στην πιάτσα. Που δεν τα βρίσκεις σ' άλλο κόμμα. Και επειδή υπάρχει κενό από Ελευθερία, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, γι' αυτό φτιάχτηκε το νέο κόμμα, που περιμένει πελατεία. Να πλακώσει κόσμος από τα εγκαίνια.

Υπ' όψιν ότι τα έσοδα του νέου κόμματος θα προέρχονται μονάχα από τα μέλη του. Για να μπορεί κάποιος να μιλάει υπέρ της Ελευθερίας, της Δημοκρατίας, της Δικαιοσύνης θα χρειαστεί να πληρώνει τη συνδρομή του. Όποιος δεν γίνει μέλος του κόμματος δεν θα έχει το δικαίωμα να το ενισχύει οικονομικά.

Αναζητείται ψυχίατρος. Όχι, βέβαια, για την συντρόφισσα Ζωή, ούτε για την κολλητή Ραχήλ, αλλά για τον Αλέξη. Έπαθε κατάθλιψη, ελαφράς μορφής ακόμα, με το που έμαθε για το νέο κόμμα.

Διαβάστε ακόμα:

Ερχονται νέα γκάλοπ που θα μας σώσουν!