ΤΣΙΠΡΑΣ, Ο ΙΟΥΔΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΥ

 

Το είδαμε κι αυτό. Ένας κομουνιστής, δηλαδή ένας άθεος να επικαλείται τον Ιησού Χριστό. Κι αν δεν είναι άθεος και άθρησκος ο κομουνιστής, ο κανονικός κι όχι ο κωλομπαρεμένος κομουνιστής, ποτέ στη σκέψη του και στη γλώσσα του δεν μπερδεύει τον Θεό. Άγιους και προφήτες τους αφήνει απ' έξω. Πιστεύει στη δύναμη της ιδεολογίας του, της κομουνιστικής, κι όχι στα παραμυθάκια που σαλιαρίζει το παπαδαριό.

«Δεν υπάρχει πιο πουλημένη κυβέρνηση απ' αυτή του Τσίπρα» είπε ο μέντοράς του Αλέκος Αλαβάνος. Αυτός ήταν πρόεδρος του Συνασπισμού που μετεξελίχθηκε σε Σύριζα, ο Αλαβάνος, πρώην μέλος του ΚΚΕ, όπως και ο Τσίπρας. Ο πρώην, λοιπόν, ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Αλαβάνος είχε προτείνει δήμαρχο Αθηναίων τον Αλέξη Τσίπρα, τον οποίον στη συνέχεια τον όρισε διάδοχό του στον Συνασπισμό.

Αν, λοιπόν, ο Τσίπρας ξεπούλησε την Ελλάδα, όπως συμφωνεί και ο Αλαβάνος, ποια είναι η δική του ευθύνη, αφού εκείνος ανακάλυψε το... ταλέντο του σημερινού πρωθυπουργού. Λέει ο σύντροφος Αλαβάνος:

-Και ο Χριστός είχε έναν προδότη, τον Ιούδα, ανάμεσα στους 12 μαθητές.

Είπαμε. Είναι φοβερό να φθάνει ένας κομουνιστής να κάνει χρήση της Βίβλου για να καταγγείλει πολιτικά κάποιον. Ο Ναζωραίος δεν θα το έκανε ποτέ. Δεν είχε κακή κουβέντα ούτε για τον προδότη.

Για τον Αλαβάνο ο Τσίπρας δεν είναι απλά ένας προδότης της αριστεράς. Ένας πουλημένος πρωθυπουργός. Όχι μόνον αυτό. Είναι ο πιο πουλημένος πρωθυπουργός.

-Ούτε από το δεξιό χώρο, ούτε ένας δικτάτορας, ο Μεταξάς, ο Παπαδόπουλος θα υπέγραφαν να γίνει αποικία η Ελλάδα. Να δεσμευθεί η εθνική της περιουσία. Να εκποιηθεί η χώρα. Το έκανε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα ο Τσίπρας.

Διαβάστε ακόμα:

Καρανίκα προχώρα, σε θέλει όλη η χώρα!