ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΠΟΡΝΟ ΤΑ «ΒΙΒΛΙΑ» ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ!

 

Η αποκάλυψη έγινε από τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο και την «Ζούγκλα» του. Με μια κουβέντα, όχι λόγια πολλά. Τα πολλά, τα πολλά και βαρειά είναι αυτά που πανεύκολα κανείς φαντάζεται από το νταραβέρι που μόνο «σκοτεινό» δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Πρόκειται, λοιπόν, για τηλεφωνική συνομιλία που παρακολουθεί ο υπερκοριός της ΕΥΠ. Συνομιλητές ο συνιδιοκτήτης και δημοσιογράφος στο «Πρώτο Θέμα» κύριος Τάσος Καραμήτσος και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος δεν χρειάζεται συστάσεις.

Ο Καραμήτσος ενημερώνει τον Μαρινάκη ότι έχει στα χέρια του τα 30 πρώτα «βιβλία» για τον Αλέξη Τσίπρα. Γιατί; Για να παραλάβει τα «βιβλία» ο Μαρινάκης και στη συνέχεια να τα πασάρει στον αρχηγό του Σύριζα.

Τα «βιβλία», τα πρώτα 30, διότι ο Καραμήτσος πληροφορεί τον Μαρινάκη ότι θα ακολουθήσουν, για πάρτη του Τσίπρα κι άλλα 40, κι άλλα 50, τα στέλνει ο «γιατρός». Κάποιος που σίγουρα δεν είναι γιατρός.

Ο Μαρινάκης μόνον έκπληξη δεν δείχνει για το πακέτο των 30 «βιβλίων», κι αυτό όχι διότι γνωρίζει πολύ καλά ότι ο σημερινός πρωθυπουργός διαθέτει αρκετό χρόνο στην ανάγνωση πολιτικών συγγραμμάτων και λογοτεχνικών έργων.

Αποκλείεται να είναι πορνογραφικού περιεχομένου τα 30 «βιβλία» επειδή ο Καραμήτσος δεν συμφώνησε να τα στείλει στο γραφείο του εφοπλιστή, αλλά να τα παραδώσει στην κυρία Σούλα, την σύζυγο του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Διαβάστε ακόμα:

Εμπλέκουν Τσίπρα σε σκοτεινή συναλλαγή