ΣΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 

Ένα τάληρο καθαρό στο παντελόνι καθαρίζουν οι βουλευτές του Σύριζα. Ειδικά γι' αυτούς τα λεφτά είναι πολλά. Δεν σου λέω πόσο μου κοστίζουν. Εμένα. Εσένα. Του κάθε φορολογούμενου. Άλλο αυτό. Το νούμερο από 5.000 πλησιάζει τα 20.000 ευρώ. Τόσο επιβαρύνει συνολικά το δημόσιο ο κάθε βουλευτής με τα προνόμια που έχει, εκτός από το μισθό του, τη βουλευτική του αποζημίωση, μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει.

Ερώτηση. Πόσοι βουλευτές του Σύριζα είχαν έσοδα στη ζωή τους, πριν γίνουν βουλευτές, όσα κονομάνε σήμερα με την εντολή του λαού; Η συντριπτική πλειοψηφία των βουλευτών, ειδικά του Σύριζα, ήταν στην πείνα. Μπατηράκια. Πώς να την βγάλουμε.

Πήρες χαμπάρι; Να, γιατί έγιναν κοτούλες και επιτόπου ξέχασαν τα όσια και ιερά της αριστεράς. Τα ιδεώδη και ονειρώδη, αυτά για τα οποία αγωνίστηκαν από πιτσιρικάδες. Επειδή σήμερα είναι εξουσία. Είναι οι γαμάω. Οι από επάνω. Αντί να υπηρετούν τον λαό, σύμφωνα με τα κιτάπια της αριστεράς, τους υπηρετεί ο λαός πληρώνοντας μισθούς στους ίδιους και στους δημοσίους υπαλλήλους που έχουν αποσπασθεί στο γραφείο τους.

Ανατριχιαστικό. Γεμίζουμε την τσέπη στα βουλευτάκια του Σύριζα, εμείς, όχι ο Σόιμπλε και ο Ντάισελμπλουμ, για να μη μας βάζουν όλο και περισσότερους φόρους. Και να μη μας κόβουν τις συντάξεις. Ποιοι; Τα βουλευτάκια ενός... αντιμνημονιακού κόμματος. Σε καλή μεριά.

Διαβάστε ακόμα:

Πόσοι συριζαίοι βουλευτές, ζηλεύουν τον Στάθη;