Η ΔΙΠΟΛΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 

Γράφει η Amodini Κωστάκη

Η γελοιότητα των ενδυματολογικών επιλογών της κυβέρνησης είναι μια ένδειξη φτήνιας, επιπολαιότητας, ανοησίας και ηθελημένης κακογουστιάς. Με σκοπό πολύ απλά ν'ασχολούνται οι ηλίθιοι με το κομπινεζόν της Περιστέρας και όχι με τα οικονομικά μέτρα που δεν θ'αφήσουν ούτε κολυμπηθρόξυλο όρθιο στην χώρα!

Εννοείται τα ίδια μέτρα, με ελάχιστες παραλλαγές, και ίσως προς το χειρότερο, θα έπαιρνε οποιοσδήποτε από τους αντιπάλους των γελοίων. Ο σαλτιμπαγκισμός δεν είναι προνόμιο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά όλων των Ελλήνων πολιτικών.

Οι τραγικοι χειρισμοί στην περσινή διαπραγμάτευση, η αλαζονεία των ηγετίσκων της πλάκας, που απαρτίζουν την κυβέρνηση, η επικοινωνιακή ασυδοσία τους, είναι μια πολύ σοβαρότερη ένδειξη κενότητας, αδιέξοδου και ισοπέδωσης κάθε αξίας, στην ίδια την ελληνική κοινωνία, που επέλεξε και αυτούς και τους αντιπάλους τους.

Το μετα- ΠΑΣΟΚ των μικροαστών, που λέγεται ΣΥΡΙΖΑ χρησιμοποίησε κάθε τρυκ των προηγούμενων για να επιπλεύσει μέχρι σήμερα. Και θα συνεχίσει να το κάνει λυσσαλέα. μέχρι τις επόμενες εκλογές, όσο και οι υπόλοιποι....καλοντυμένοι (sic) πολιτικοί άντρες και γυναίκες αυτής της χώρας.

Οταν μια κοινωνία ολόκληρη πάσχει από διπολική διαταραχή σε ότι αφορά το ήθος, την εντιμότητα, την διαύγεια, την διάκριση, την πολιτική κριτική σκέψη και το αίσθημα ευθύνης, δεν έχει καμιά σημασία ποιος είναι ο "αριστερός" πόλος και ποιος ο "δεξιός", ποιος είναι ο "άσπρος" και ποιος ο" μαύρος", γιατι το όλο σύστημα είναι διαταραγμένο,σάπιο, άρρωστο και όποιος θέλει να διατηρηθεί υγιής δεν μπορεί ν'ανήκει σ' αυτό.

Διαβάστε ακόμα:

Εισαγωγές από Κίνα 2,5 δις, εξαγωγές μόλις 227 εκατομμύρια