ΤΟ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ

 

Έχει σαλτάρει ο στρατηγικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Νίκος Καρανίκας. Ο γνωστός. Ο πασίγνωστος και ολόθερμος θαυμαστής της Ελένης Μενεγάκη. Μέρες πριν από το ταξίδι του κολλητού του Τσίπρα στην Κίνα, του ζήτησε ένα ρουσφέτι. Φοβερά πράγματα.

Ο Καρανίκας θέλει Σαγκάη, όχι Πεκίνο. Βαρέθηκε να παριστάνει στην Αθήνα τον στρατηγικό σύμβουλο του πρωθυπουργού κι έχει βάλει στο μάτι μια κρατική θέση στην ελληνική αντιπροσωπεία στην Σαγκάη. Δεν αποκλείεται ο σύντροφος και συναγωνιστής Τσίπρας να μην του χαλάσει το χατήρι.

Δύο άτομα θαυμάζει στη ζωή του ο Νίκος Καρανίκας, ο ορκισμένος του λαϊκού κινήματος. Τον Αλέξη Τσίπρα και την Ελένη Μενεγάκη. Αν η τηλεπαρουσιάστρια ήθελε στην εκπομπή της τον Τσίπρα, επιτόπου θα το ρύθμιζε ο Καρανίκας. Ό,τι πει αυτός κάνει ο πρωθυπουργός. Έλα, όμως, που στο ύφος της εκπομπής της Μενεγάκη δεν ταιριάζει ο Τσίπρας. Ούτε ο επίσης σοβαρός και πολιτικοποιημένος Καρανίκας.

Επί του θέματος. Είναι σίγουρος ο Καρανίκας ότι οι Κινέζοι κάνουν ό,τι τους ζητήσει ο Τσίπρας. Γι' αυτό έχει βάλει το μαχαίρι στο λαιμό του πρωθυπουργού. «Αλέξη, στείλε με στην Κίνα. Θα έχω μεγαλύτερο μισθό με τους κιτρινιάρηδες».

Διαβάστε ακόμα:

Θα μας σώσει ο εκλογικός νόμος