Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ;

 

Δεν μ' αρέσει καθόλου ένας κομματικός να βγαίνει δημόσια να πετάει μια παπαρδέλα με μοναδικό σκοπό να... φτιάξει το όνομά του. Σας λέει κάτι το όνομα Καραμέρος Γιώργος; Αν όχι, να σας θυμίσω, ότι το παλληκάρι έκανε ένα φεγγάρι πρωινατζήδικη εκπομπή. Έτσι έγινε για ένα φεγγάρι γνωστός τόσο, που του εξασφάλισε την εκλογή του δίπλα στην συντρόφισσα Ρένα Δούρου. Περιφερειάρχισσα αυτή, αντιπεριφερειάρχης Αθηνών αυτός.

Πουλάει η κυβέρνηση την ΤΡΑΙΝΟΣΕ με 45 εκ. και ο Καραμέρος... διαφωνεί με το ποσό. Και ως πρώην πρωινατζής σχολίασε: «Πουλήσαμε την τραινοσέ όσο είναι η ρήτρα του Μήτρογλου στη Μπενφίκα».

Κατ' αρχήν, δεν την «πουλήσαμε». Δεν ρώτησε κανένας κανένα Καραμέρο, ούτε κάποιον βουλευτή του σύριζα, πόσο νομίζετε ότι πρέπει να πουληθεί η τραινοσέ. Αυτοί είναι μόνον για να συμφωνούν και άντε να πετάξουν μια μαλακία, όπως ο Καραμέρος, να συγκρίνουν το νταραβέρι που έγινε με τον Μήτρογλου. Έτσι, για να ξεκαρφωθούν, ότι ναι μεν είμαστε σύριζα, όμως έχουμε τη δική μας γνώμη. Να, όμως, που με τη δική τους γνώμη, τη δική τους αξιολόγηση, τα 45 εκ. έμειναν στα 45.

Διαβάστε ακόμα:

Στο σημείο μηδέν