ΤΟ ΕΠΙΚΟ ΨΕΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ

 

Μαζευτήκανε προχθές οι σύντροφοι του σύριζα, για να τα πούνε, σε συνέδριο, λέει, για να προβληματιστούνε πως θα μας κάνουν ακόμα καλύτερη τη ζωή μας. Ευχάριστο αυτό. Πληρώνονται κανονικά από τον μαλάκα, και επειδή δεν τους ταιριάζει να τα παίρνουν τζάμπα από τον μαλάκα, το ρίχνουν στη δουλειά. Δουλεύουν.

Ο μαλάκας είναι ένας. Αυτός που τον λένε «λαό». Ο οποίος λαός θέλοντας και μη εκτός όλων των άλλων επιχορηγεί και τα κόμματα. Τα οποία κόμματα αφού επεξεργάζονται τις πολιτικές τους θέσεις, τις παρουσιάζουν προεκλογικά στον μαλάκα. Κι αν το κόμμα εκλεγεί πρώτο, τότε η κυβέρνηση που φτιάχνει εφαρμόζει στην πράξη τις δεσμεύσεις του. Τις υποσχέσεις του. Τις εξαγγελίες του.

Στο μικρόφωνο του συνεδρίου και ο αρχηγός. Ο Αλέξης Τσίπρας. Ο οποίος για πρώτη φορά είπε ένα ψέμα καραμπινάτο. «Προφανώς ο λαός δεν πλέει σε πελάγη ευτυχίας» είπε ο πρωθυπουργός. Απίστευτο. Γιατί και πώς τόλμησε ο μίστερ τρίτο μνημόνιο να πει τέτοιο χοντρό ψέμα.

Ολοφάνερο είναι ότι ο κόσμος τα περνάει καλά. Ασφαλώς όχι τόσο καλά όσο θα ήθελε. Οπωσδήποτε, όμως, καλύτερα, πολύ καλύτερα απ' ό,τι με τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Γιατί, λοιπόν, ο Τσίπρας έβαλε στο στόμα του τέτοιο ψέμα. Μήπως, φοβάμαι, ο πρωθυπουργός είναι ξεκομμένος από τον μαλάκα, εννοώ από τον λαό. Μήπως, αναρωτιέμαι, ο πρωθυπουργός κρατάει αποστάσεις από τους σφυγμούς του μαλάκα, προκειμένου να μην επηρεαστεί, τουτέστιν μη μαλακιστεί κι αυτός, όπως ο λαός.

ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, αποκαλύπτω, ότι ο Τσίπρας ξεκίνησε προπονήσεις πως να σπάει αυγά. Είδε μια εκπομπή της κυρίας Ρούλας Κορομηλά που έσπαγε αυγό στο μέτωπό της. «Καλό αυτό» σκέφθηκε ο πρωθυπουργός, Ρούλα εκείνη, Ρούλης εγώ.

Θυμάστε που ο Τσίπρας είχε απειλήσει ότι θα σχίσει τα μνημόνια. Να σου πω γιατί δεν το πραγματοποίησε. Νόμιζε ότι ήταν εύκολο, όμως η δουλειά απαιτεί προπόνηση. Τώρα λέει ότι «Έχω τα κότσια να σπάω αυγά». Τα κότσια τα έχει, όμως χρειάζεται και να προπονηθεί. Και να μάθει τι θα κάνει μετά τα σπασμένα αυτά. Θα τα ρίξει στους υπουργούς του, θα τα κάνει μελάτα να τα φάνε τα παιδιά του, τι.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Πάνος Καμμένος με Μητσοτάκη!