ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ... ΜΑΞΙΜΟΥ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ;

 

Βεβαίως είναι προσωπική υπόθεση του Αλέξη Τσίπρα να απατάει την σύντροφό του. Δεν πέφτει λόγος στον καθένα αν ξενοπηδάει, μάλιστα με όποια κάνει κέφι. Ακόμα και με μιά αξιωματούχα υπάλληλο της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα.

Μιά στιγμή. Μιλάμε για τον απλό πολίτη με το όνομα Τσίπρας, όχι για τον πρωθυπουργό Τσίπρα, ούτε για τον αρχηγό της ΕΥΠ και έναν ειδικό σύμβουλο στο Μαξίμου. Ώπα! Παύει το παραμύθι της προσωπικής επιλογής όταν κάποιος πηδιέται ερωτικά και σεξουαλικά με κυρία ή κύριο.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο νέος Γεροβασίλης, και πολύ καλλιτέχνης ο δικός σου, είπε το απίθανο των απιθάνων. Με τη σιγουριά, μάλιστα, ότι απευθύνεται σε τίποτα κογκολέζους, σε ελληνόπουλα προπολεμικής τηλεοπτικής ζώνης κάργα συντηρητικούς και αρτηριοσκληρωτικούς. Προσωπική του υπόθεση είναι του διπλωμάτη, που είναι σύμβουλος του πρωθυπουργού, να διατηρεί ερωτική σχέση με την Τουρκάλα της πρεσβείας. Αυτό είπε ο σύντροφος κυβερνητικός, δηλαδή πρωθυπουργικός εκπρόσωπος.

Ο σύριζας, σε στυλ προοδευτικό και γαμώ το... προχωρημένο ρετρό(!), παριστάνει τα παιδιά των λουλουδιών, τους χίπυς της σεξουαλικής απελευθέρωσης και της άνευ ορίων χρήσης ναρκωτικών. 'Οπως ακριβώς αντιλαμβάνεται την... προσωπική ελευθερία στους δημόσιους λειτουργούς ο σύμμαχος μας Ερντογάν.

Διαβάστε ακόμα:

Μοιάζει για κρασοπατέρα ο σύντροφος Ευκλείδης;