Η ΦΩΦΗ ΕΧΕΙ ΡΕΥΜΑ, ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ!

 

Αύριο, δηλαδή, για να πούμε στην πλάκα ένα σενάριο πολιτικής φαντασίας, ο Αλέξης Τσίπρας που δεν θα είναι πρωθυπουργός και ούτε πρόεδρος της αριστεράς, αφού θα κάνει δικό του κόμμα, όπως ο Λαφαζάνης και η Κωνσταντοπούλου, θα επιστρέψει στο Σύριζα. Κι αυτό είναι ένα γεγονός άξιο ποιάς προβολής και πολιτικής ανάλυσης από τα μήντια;

Επέστρεψε, λέει, ο Γιώργος Παπανδρέου στο ΠΑΣΟΚ. Το οποίο ΠΑΣΟΚ έχει σαπίσει πολιτικά και κυκλοφορεί πλέον ως δημοκρατική συμπαράταξη. Και λανσάρεται η... επιστροφή Γιώργου ως... ενίσχυση στο μαϊμού κόμμα με αρχηγό την κυρία Φώφη Γεννηματά.

Φοβερά πράγματα. Η Φώφη έχει ρεύμα και γι’ αυτό ο Γιώργος με το… δικό του κόμμα συνενώθηκε με την δημοκρατική συμπαράταξη. Ρεύμα, όμως, έχει και ο Γιώργος και γι’ αυτό η Φώφη άνοιξε την αγκαλιά της να τον υποδεχθεί και να πολεμήσουν μαζί τον Τσίπρα. Υπ’ όψιν ότι ο Γιώργος παρασκηνιακά, διότι αυτή τη..... σύσταση είχε, μαγείρευε την μεταγραφή του στο Σύριζα. Ό,τι λέω! Είπαμε, ότι ο άνθρωπος έχει ρεύμα.

Όταν ο Γιώργος Παπανδρέου αντί να τρώει στην μάπα λεμονόκουπες όπου τον βρίσκουν, θεωρείται κομματική δύναμη, αντιλαμβάνεσαι πόσο χαμηλά έχουμε φτάσει.

Διαβάστε ακόμα:

Φρενοκομείο είπε το μπουυρδέλο