ΤΑ ΟΥΦΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

 

Έχει μια κυβέρνηση που, όπως έχουν πάρει πρέφα και οι πέτρες, αποστολή της είναι να ξεπουλήσει την Ελλάδα, να υπογράψει στην παραχώρηση κάθε περιουσιακού της στοιχείου. Κι αυτή η κυβέρνηση σε μια χώρα ερείπιο, σ’ έναν τόπο που δεν γνωρίζει τι μέρα ξημερώνει αύριο, να φτιάχνει... διαστημική υπηρεσία. Και ο αρμόδιος υπουργός να λέει «Μην κάνετε πλάκα, δεν κάνω πλάκα...».

Η Ελλάδα του Σύριζα είναι η χώρα των ούφο. Χωρίς πλάκα. Σοβαρά το λες. Άσε κάποιους να μιλάνε για σουρεαλισμό. Ότι οι κυβερνώντες έχουν σαλτάρει. Εντελώς.

Φοβερή ξεφτύλα. Να μην κάνεις αυτά που είχες υποσχεθεί στον κοσμάκη και να ψάχνεις να στήσεις το απίθανο. Μια NASA! Το Εθνικό Κέντρο Διαστημικών Εφαρμογών, όπως το λέει στο νομοσχέδιο του ο υπουργός ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης, όλα αυτά ο σύντροφος Νίκος Παππάς. Που αν είχε στοιχειώδη αξιοπρέπεια θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί μετά το φιάσκο της χορήγησης νέων τηλεοπτικών συχνοτήτων.

Να μην καταφέρει το παλληκάρι να πάρουν άδειες για κανάλι οι επιχειρηματίες που εκείνος ήθελε, να σκάσει σα μπαλόνι ο σχετικός διαγωνισμός, και σήμερα να τολμάει να μιλάει... διαστημικά. Να φτιάξει έναν κρατικό φορέα που, όπως αναφέρει, «στο πλαίσιο της πολιτικής προστασίας, θα αξιοποιηθούν ερευνητικές και επιστημονικές εφαρμογές για την παρακολούθηση της Γης, με όφελος την πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών κ.α….» τέτοια θεόκουφα.

Γελάει το σύμπαν. Μόνο που η δουλειά δεν είναι για γέλια.

Διαβάστε ακόμα:

ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ