ΑΣΤΕΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΤΣΙΠΡΑ

 

Πρώτο κόλπο. Είσαι αντιπολίτευση και κοπανάς κάθε μέρα την κυβέρνηση. Ένα κόλπο που δεν βγάζει ποτέ. Είναι το παραμύθι ότι ο κόσμος λαμβάνει υπ’ όψιν την αντιπολίτευση. Ο κόσμος έχει τα δικά του κριτήρια για την κυβέρνηση.

Το λέω και αλλοιώς. Έστω ότι όλη η αντιπολίτευση είχε καλά λόγια μόνον για την κυβέρνηση. Δεν σώνεται η κάθε κυβέρνηση αν ο κόσμος δεν τα περνάει καλά.

Δεν κατάλαβα. Γιατί να πέφτει βαθμολογία μονάχα στην κυβέρνηση. Δημοκρατία έχουμε. Στο παιχνίδι έχει ρόλο και η αντιπολίτευση. Κι αυτή κάνει παιχνίδι.

Σε ρωτάω, ρε. Είναι αντιπολίτευση αυτή που έχουμε; Το ίδιο αποτυχημένη είναι όπως και η κυβέρνηση. Αρχηγός κόμματος ο σύντροφος Σταύρος Θεοδωράκης και αποπροσανατολίζει τον κόσμο. Τι είπε;

«Πολύ άσχημο ο τόπος σου να κυβερνάται από έναν ψεύτη...».

Τι είπε το άτομο! Να σου πω εγώ τι είπε. Πως ο Τσίπρας κυβερνάει! Το αστείο. Είπε ότι ο Τσίπρας είναι ψεύτης, αλλά κυβερνάει. Το ανέκδοτο.

Κυβερνάω σημαίνει ότι έχω τον έλεγχο της κατάστασης. Γνωρίζω τι κάνω. Που το πάω το πράμα.

Ο Τσίπρας είναι πρωθυπουργός, όμως δεν ξέρει τι του γίνεται. Ο Θεοδωράκης κατηγορεί τον πρωθυπουργό ως ψεύτη. Τον κατηγορεί για το μοναδικό καλό του Τσίπρα. Αν πει την αλήθεια ο Αλέξης μας, επιτόπου επέρχεται η καταστροφή της Ελλάδος.

Έτσι είναι. Με τα ψέματα τη βγάζουμε. Στο ψέμα είμαστε. «Πολύ άσχημο ο τόπος σου να κυβερνάται από έναν ψεύτη» λέει ο Σταύρος μας. Εγώ λέω, πολύ άσχημο ο τόπος σου να έχει αυτή την αντιπολίτευση.

Στο μεταξύ ο Σταύρος Θεοδωράκης που αρνείται να τακιμιάσει με το ΠΑΣΟΚ, και πολύ καλά κάνει, αποφάσισε να ''συνεργαστεί'' με την πρώην αρχιπασοκτζού Άννα Διαμαντοπούλου. Κι όμως! Η εν λόγω κυρία έχει κομματικές μεγαλύτερες αμαρτίες από την Φώφη.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΣΕΚΑΡΙΣΜΕΝΟ, ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ