ΜΑΙΜΟΥ «ΚΟΝΤΣΙΤΑ» Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

 

Η Κοντσίτα θα ξαναγίνει άνδρας. Ο Αυστριακός τραγουδιστής Τόμας Βούρστ που με γένεια και μουστάκι κέρδισε στην Eurovision του 2014, την κάνει γυριστή. Ένας τραβεστί αποφάσισε να πουλήσει τον εαυτό του και σαν κανονικός άνδρας, χωρίς τρίχες και στη φάτσα. Ο καλλιτέχνης κάνει αλλαγή.

Αυτή, ναι, είναι αληθινή αλλαγή. Ο άνδρας να ντύνεται γυναικεία. Με μούσια! Και μετά να ξαναφοράει ανδρικά ρούχα. Χωρίς μούσια! Ο Τσίπρας που εμφανίστηκε ως το «κάτι άλλο», το εντελώς αντίθετο από τους σαμαροβενιζέλους, γιατί συνεχίζει να παριστάνει τον... Τσίπρα;

Γιατί ο πρωθυπουργός επιμένει ότι είναι αριστερός και πολιτεύεται κόντρα στα πιστεύω του και στον... αγώνα του να πάρει τι θέση του Παπανδρέου και του Σαμαρά; Μια μαϊμού Κοντσίτα είναι ο Αλέξης μας. Κοροϊδεύει τον κόσμο μόνο με τη... γραβάτα.

Έτσι είναι. Σα να σου λέει «Φόρεσα γραβάτα;» Δεν φόρεσε. Ε, αφού δεν κρέμασε από το λαιμό του γραβάτα, είναι... συνεπής στις αρχές του.

Άλλο ότι μας... κρέμασε και με την ανικανότητα του στη διαπραγμάτευση και την ικανότητα του να διώχνει του ξένους επενδυτές.

 

Διαβάστε ακόμα:

ΒΑΡΑΤΕ ΜΕ, ΚΙ ΑΣ ΚΛΑΙΩ!