ΜΕ ΛΕΝΕ ΣΤΕΛΙΟ..., ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ!

 

Άλλος άνθρωπος. Αυτό συμβαίνει όταν μπλέξει κάποιος με την πολιτική. Γίνεται άλλος άνθρωπος. Ίδιος είναι και πριν το βουλευτηλίκι, και μετά, όμως διαφέρει σε συμπεριφορά. Κι, ένας σοβαρός άνθρωπος πιθανόν να αρχίσει να αμολάει μαλακίες. Όπως, από την άλλη να κάνει παιχνίδι.

Άριστες οι εξετάσεις του στο δημόσιο βίο της χώρας ο δημοσιογράφος Στέλιος Κούλογλου. Από τότε, όμως, που προέκυψε ευρωβουλευτής ξαφνιάζει δυσάρεστα ίσως γιατί θέλει να ξεχωρίσει από τα σαπάκια, τους συνάδελφους στον σύριζα. Ότι ναι μεν είμαι κυβερνητικός, στην πραγματικότητα καθεστωτικός, αλλά όχι κι ένας ακόμα ρεζίλης πολιτικός.

«Έπρεπε να είχαμε αφήσει τον Σύριζα να κάνει τη βρώμικη δουλειά» είπε ο έμμισθος ευρωβουλευτής. Μια βρώμικη κουβέντα είπε. Μια κουβέντα που βρωμάει όπως κι’ αν την πλησιάσεις.

Πρώτο. Θα ήταν καλό ή κακό για την Ελλάδα να μην κέρδιζε της εκλογές ο σύριζας, δηλαδή να συνέχιζε τη μνημονιακή «πολιτική» η ΝΔ; Η συγκυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ. Αδιάφορο για τον Κούλογλου. Εκείνο που ενδιαφέρει είναι να μη φθειρότανε το κόμμα του που με συνέπεια παρέλαβε από τον Σαμαρά τη σκυτάλη της μνημονιακής πολιτικής.

Δεύτερο. Όταν ο ευρωβουλευτής λέει ότι καλύτερα να αφήναμε τον Σύριζα ομολογεί ότι στον Σύριζα γνώριζαν ότι θα συνεχίσουν τη «πολιτική» της συγκυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Άρα, είναι καραμπινάτοι απατεώνες διότι παρουσιαζόντουσαν... αντιμνημονιακοί. Για να φύγουν οι άλλοι, να έρθουμε εμείς.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΗ ΣΤΗΝ ΘΕΙΤΣΑ