ΤΟ ΜΑΘΑΤΕ; Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ... ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΗΣ!

 

Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Τον παραδέχομαι τον μάγειρα που θα με δουλέψει, που θα σερβίρει πιάτο με κρέας από ποντικό κι όχι, όπως θαρρούσα ότι είναι από τράγο. Μάστορας ο άνθρωπος, μαγείρεψε τόσο καλά που τον έφαγα τον ποντικό και είπα πως ήταν νόστιμος. Όχι, όμως, ότι ο Παπανδρέου είναι... σοσιαλιστής. Ο ξανά μανά πρόεδρος της σοσιαλιστικής Διεθνούς.

Δεν γίνονται, ρε, αυτά τα πράγματα. Θα μου πεις ότι εδώ ο Σύριζα εμφανίζεται ως... αριστερό κόμμα. Ψέματα; Αυτό λένε, όχι ότι είναι δεξιό κόμμα, ούτε καν κεντρώο.

Ποδοσφαιρικά πράγματα, δηλαδή. Ποδοσφαιρική αντίληψη. Εσύ είσαι Ολυμπιακός, εγώ Παναθηναϊκός, εκείνος ΑΕΚ. Σε τι διαφέρουμε; Σε τίποτα! Έχουμε διαφορές στο... όνομα. Άλλο ΠΑΟΚ, άλλο Πανιώνιος. Διαφέρουμε και στο... χρώμα της φανέλας. Εγώ πράσινο ο Λεβαδειακός, εσύ κόκκινο ο Πλατανιάς.

Πλάκα κάνουμε; Όχι, βέβαια. Λέμε πολύ σοβαρά ότι στο γήπεδο την ίδια, ακριβώς την ίδια δουλειά κάνουν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακός. Παίζουν μπάλα, με έντεκα ο καθένας. Κι όμως, ο Γιώργος Παπανδρέου λέει άλλο. Όσο διαφέρει ο σοσιαλιστής, από τον καπιταλιστή, άλλο τόσο ο Άρης π.χ. με τον Ατρόμητο.

Επανεξελέγη πρόεδρος χωρίς εκλογές στη Διεθνή των σοσιαλιστικών κομμάτων ο Γιώργος Παπανδρέου. Ο σοσιαλιστής. Του... σοσιαλιστικού ΠΑΣΟΚ. Το πρωτάθλημα θα το πάρει η ομάδα;


Διαβάστε ακόμα:
ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΕΜΕΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ