ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ Η ΕΛΛΑΔΑ

 

Η ΝΔ προηγείται με 13 μονάδες του Σύριζα, σύμφωνα με το τελευταίο γκάλοπ, που έγινε για λογαριασμό της κυβερνητικής ''‘Εφημερίδας των Συντακτών''. Όποιος στέκεται στο νούμερο 13, που πιθανόν να αυξηθεί σε 23, είναι εκτός κόλπου. Εκτός ουσίας.

Μιλάμε πολιτικά. Κοινωνικά. Ουσιαστικά. Με το 33-19% σε ΝΔ και Σύριζα βγαίνει η μεγάλη και κατάμαυρη αλήθεια.

Πρώτον. Δεν μας σώζει τίποτα αν κερδίσει τις εκλογές ο Μητσοτάκης. «Αν», λέω. Δεύτερον. Η Ελλάδα είναι για τα σκατά όταν ο Τσίπρας, όταν ο Σύριζα με τα απερίγραπτα χάλια του, κρατάει γερά την αντιπολίτευση. Την έχει σίγουρη στο τσεπάκι την αντιπολίτευση.

Γιατί; Δεν έχουμε πάγκο, ρε! Τίποτα νέο και φρέσκο. Δυνατό και αμεταχείριστο. Υγιές και άξιο. Γι’ αυτό, σε πείσμα της γραφικότητας του ο σύριζας είναι ακόμα πολύ χοντρά μέσα στο παιχνίδι. Και να χάσει της εκλογές, αν της χάσει, θα συνεχίσει με το άπαικτο παραμύθι. «Δεν μας άφησαν να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Μας πολέμησαν οι ξένοι. Μας υπονόμευσε το μεγάλο κεφάλαιο».

Έτσι που λες. Αν χάσει τις εκλογές ο σύριζας δεν θα πάνε στα σπίτια τους, ως αποτυχημένοι. Όχι! Θα θέλουν να βγουν από επάνω. Και θα συνεχίσουν τον αγώνα ενάντια στη… διαπλοκή, με στόχο να επανέλθουν.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΑΝΝΑ ΤΙ... ΠΕΡΙΜΕΝΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ