ΣΤΟ ΠΟΤΟ ΜΟΝΟ ΘΑ ‘ΜΕΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ

 

Φοβερά πράγματα. Ο Τσακαλώτος επειδή είναι και γαμώ τους αρσενικούς φαντασιώνεται την σέξυ χολυγουντιανή σταρ Σκάρλετ Γιόχανσον. Υπουργός των οικονομικών ο σύντροφος Ευκλείδης, αφού έχει πηδήξει τους δανειστές, εννοώ τους έχει κάνει δύσκολη τη ζωή, αισθάνεται ότι δικαιούται τουλάχιστον ένα ποτό με την διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιό.

«Όντως ο κ. Μητσοτάκης έχει πει ότι θα θέλει τα πλεονάσματα να είναι στο 2%, όπως κι εγώ θα ήθελα να βγω για κοκταίηλ με την Σκάρλετ Γιόχανσον…». Το είπε στη Βουλή ο καθηγητής πανεπιστημίου, αυτό είναι το επάγγελμα του απόφοιτου των πανεπιστημίων Sussex και Oxford. Μέχρι εκεί, όμως! Μέχρι ένα drink με την Σκάρλετ, ποτέ δεν σκέφτηκε να απατήσει την Σκωτσέζα σύζυγό του, επίσης οικονομολόγο, που εργάζεται στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος.

Φοβερά πράγματα. Ο γεννηθείς στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας 57χρονος Τσακαλώτος με το ιστορικό όνομα Ευκλείδης γούσταρε μόνο ένα ποτό, όχι κάτι περισσότερο με ένα σεξουαλικό θηλυκό, όπως είναι η Σκάρλετ Γιόχανσον.

Με την ευκαιρία το αρχαιοελληνικό όνομα Ευκλείδης το έφεραν ο γιος του Λεωνίδα της Σπάρτης, ο περίφημος Σικελός μαθηματικός, ο φιλόσοφος από τα Μέγαρα και μαθητής του Σωκράτη, ακόμα ένας σπουδαίος μάντης.


Διαβάστε ακόμα:

ΑΣΤΡΟΛΟΓΟΣ ΕΠΕΙΣΕ ΤΗΝ ΡΑΧΗΛ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΡΧΗΓΟΣ