ΤΡΑΜΠΕΣ ΜΕ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ

 

ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: «Τα ίδια θα κάναμε αν γυρίζαμε το χρόνο πίσω...» - (... Τα ίδια θα μας υποχρέωνε να κάνουμε η τρόικα).

ΠΙΕΡ ΜΟΣΧΟΒΙΣΙ: «Η Ελλάδα σε 3 χρόνια έκανε μεταρρυθμίσεις που έπρεπε να κάνει εδώ και 15 χρόνια... .» - (... Ευτυχώς που περισσότερο συνεργάσιμη στις τομές καπιταλιστικού χαρακτήρα αποδείχθηκε η αριστερή κυβέρνηση Τσίπρα).

ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: «Μου επιτέθηκαν με κλωτσιές και ύβρεις άγνωστοι...» - (...Υποψιάζομαι ότι είναι γάβροι επειδή είμαι αεκτζού).

ΕΛΕΝΑ ΑΚΡΙΤΑ: «Στην επόμενη ήττα του Παναθηναϊκού ο Γιαννακόπουλος θα βάλει τους μπασκετμπωλίστες να σπρώχνουν το λεωφορείο;...» - (... Ξυπόλητους).

ΝΙΚΟΣ ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ: «Αν ο Ολυμπιακός είχε έναν επιθετικό σαν τον Μιραλάς ή τον Τζιμπούρ, τον Υφαντή ή τον Σιδέρη ή τον Αναστόπουλο...» - (... Και πρόεδρο τον Γουλανδρή)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ: «Παρά την κρίση η Ελλάδα παραμένει πλούσια χώρα...» - (...Απόδειξη ότι ο κόσμος ψήφισε Σύριζα).

ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ: «Η τροπολογία στη Βουλή δεν είναι μόνον για την ΣΕΚΑΠ του Ιβάν Σαββίδη, σβήνουν το λαθρεμπόριο και οι ευνοημένοι ως αντάλλαγμα θα αγοράσουν εφημερίδες κι άλλα ΜΜΕ στην υπηρεσία των Συριζανέλ...» - (Ξεφτέρια στη διαπλοκή το επιτελείο Τσίπρα).

Διαβάστε ακόμα:

ΤΣΙΠΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ...