Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΙ Η... ΒΑΦΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ

 


Δίνω την πληροφορία ότι ο υπουργός εθνικής αμύνης Πάνος Καμμένος έχει ειδικές σχέσεις από πιτσιρικάς με την Βουλιαγμένη. Με το σωματείο που ασχολείται με τον υγρό αθλητισμό και στο οποίο είχε γίνει μέλος αμέσως με την ενηλικίωσή του. Αν λάβει κανείς υπ’ όψιν ότι η αδελφή του 52χρονου πολιτικού είναι προπονήτρια στην Βουλιαγμένη, ίσως δικαιολογήσει την αντίδρασή του.

Βεβαίως δεν έπρεπε να παραφερθεί ο Καμμένος στο παιχνίδι γυναικείου πόλο Βουλιαγμένης-Ολυμπιακού. Ας έκανε μήνυση στους οπαδούς του Ολυμπιακού που τον έλουζαν με… φίλαθλους χαρακτηρισμούς. Όπως έκανε και με τον Άδωνη Γεωργιάδη. Του είπε ότι βάφει τα μαλλιά του με loreal No7 ο συνάδελφος της ΝΔ και του έκανε μήνυση ο Καμμένος.

Στην πραγματικότητα ο πρόεδρος Πάνος, βουλευτής εδώ και 24 χρόνια, έκανε τη «χειρονομία» για να «δείξει» στον σουλτάνο Ερντογάν της Τουρκίας τι πρόκειται να πάθει, σε περίπτωση που ξεπεράσει τα όρια.

Τον προκάλεσαν στο κολυμβητήριο οι γάβροι τον υπουργό άμυνας, αλλά αυτός αντέδρασε έτσι, λες και τον προκάλεσε ο Τούρκος πρόεδρος. Οι τούρκικες προκλήσεις στο Αιγαίο. Αυτή είναι η αλήθεια.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΣΙΠΡΑ: «ΠΕΤΣΙΝΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!»