ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

 

Ήθελαν να σκοτώσουν τον πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο. Δεν τα κατάφεραν οι κύριοι, πιθανόν και οι κυρίες της συμμορίας, που σχεδίασαν το έργο. Την τρομοκρατική επίθεση στο αμάξι του μνημονιακού τεχνοκράτη. Η έκρηξη έγινε αλλά ο στόχος επέζησε.

Επιτέλους! Η αποτυχία, άλλωστε και η επιτυχία, να αναδεικνύονται. Μόνον έτσι βοηθιέται η κοινωνία, η οποία οφείλει να καταδικάζει τον αποτυχημένο. Και να επικροτεί, να δίνει χώρο στον πετυχημένο.

Στο πρόγραμμα η καταδίκη της όποιας εγκληματικής και αντικοινωνικής ενέργειας. Δεν φτάνει μόνον αυτό. Ο κόσμος πρέπει να μάθει να κρίνει τον άλλον, τον όποιον προσφέρεται για κάθε είδους προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, και με κριτήρια αξιοκρατικά.

Τον θεωρούσαν αποτυχημένο τον Παπαδήμο οι τρομοκράτες. Κι ότι έχει ευθύνη στην κατάσταση που έχει βρεθεί η χώρα μας. Κι απεφάσισαν να τον τιμωρήσουν. Και με το θάνατό του να περάσουν το πολιτικό τους μήνυμα.

Πώς να πάει μπροστά η Ελλάδα με αποτυχημένους! Άχρηστους πολιτικούς, άλλα και ανίκανους, αναποτελεσματικούς και τους αντιπάλους τους, τους αναρχικούς, τους αντιεξουσιαστές, κι όποιους άλλους περίεργους

Αποτυχημένη η επιχείρηση σε βάρος του Παπαδήμου, το μόνο που κατάφεραν οι τρομοκράτες ήταν να τον στείλουν μέχρι νοσοκομείο. Και δεν περνάει το επαναστατικό τους μήνυμα στον λαό, αυτό κι αν είναι η γκραν σουξέ αποτυχία τους.