ΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο… ΡΙΠΤΗΣ ΤΗΣ ΜΠΥΡΑΣ!

 

Ταυτοποιήθηκε, λοιπόν, και πλέον οι αρχές γνωρίζουν ποιος είναι ο 22χρονος με το πράσινο μπλουζάκι που έριξε το κουτάκι με την μπύρα στο κεφάλι του Ίβιτς. Δούλεψε η παρακάμερα και τα βίντεο, έγινε ανάλυση των πλάνων και μετά τις κατάλληλες ενέργειες μάθαμε όχι μόνο το ονοματεπώνυμο του δράστη, αλλά και το ότι δεν ήταν καλός στο σημάδι.

Ο «μπυράκιας» αφού ήπιε όσο ήπιε από το περιεχόμενο του κουτιού, κατέβηκε σκαλοπάτι, πλησίασε στο στόχο, τον προπονητή του ΠΑΟΚ, και έριξε την άστοχη βολή. Πρώτα το κουτάκι προσέκρουσε στο στέγαστρο του πάγκου του ΠΑΟΚ και μετά βρήκε τα μαλλιά του Σέρβου.

«Δεν είχα πρόθεση να χτυπήσω το Ίβιτς…» κατέθεσε ο μπυράκιας. Συριζαίικη δήλωση! Μόνον βουλευτής της κυβέρνησης, τέλος πάντων κάποιος ψηφοφόρος του Σύριζα θα το έλεγε αυτό. Ότι δεν είχε πρόθεση να ψηφίζει μνημόνια… Αυτό έχει σημασία, όχι ότι τα ψηφίζει.

Μιλάμε σοβαρά. Πολύ σοβαρά. Μιλάμε πολιτικά. Σημασία έχει, και αυτό είπε το παλληκάρι, ότι δεν είχε πρόθεση να τραυματίσει τον προπονητή. Καμία σημασία δεν έχει αν τον τραυμάτισε, όπως ισχυρίζεται το θύμα. Πιθανόν η πρόθεση του μπυράκια να ήταν άλλη, π.χ. να δει ξέρει καλό σημάδι. Να διακοπεί το ματς, ίσως. Όχι και ποτέ να κάνει κακό στον Ιβιτς.

Μιλάμε πολιτικά. Σημασία έχει τι ψήφισε στις εκλογές ο μπυράκιας. Όχι αν το κουτάκι ήταν γεμάτο από μπυρα, άδειο, μισοάδειο. Αν ψήφισε Σύριζα, που και το πιθανότερο, τότε η κυβέρνηση οφείλει να παραιτηθεί. Επειδή απέτυχε να πείσει ακόμα και τους οπαδούς της ότι έπιασαν τόπο οι προσπάθειές της κατά της βίας στα γήπεδα.


Διαβάστε ακόμα:

ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ