ΤΟ ΝΕΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

 

Κάτι πρέπει να κάνει κι αυτός ο ψευτογόης με τη σοφιστικέ φάτσα και το ύφος χορτασμένης αγελάδας. Τι, όμως, να κάνει, εδώ είναι τα δύσκολα και τα ανυπέρβλητα. Ύστερα είναι και το άλλο το ζόρικο. Πρόλαβε να τα κάνει όλα και να βάλει στο σωστό δρόμο ο Κοντονής.
Σπουδαίο το έργο δύο χρόνων που άφησε πίσω του ο Κοντονής. Κατ’ αρχήν άνοιξαν οι δουλειές των συναδέλφων δικηγόρων, που επί Σύριζα κονομάνε πιο πολλά από τους ποδοσφαιριστές των περισσότερων ΠΑΕ. Λίγο το ‘χεις; Κάθε παιχνίδι και σκοτωμός.

Σούπερ ντούπερ πετυχημένος ο Κοντονής, ο οποίος όχι μόνο τα μοντάριζε όλα, πολέμησε τη βία, έφτιαξε τη διαιτησία, οι ΠΑΕ ακόμα και κάποιες… μεγάλες έχουν πληρωμένους παίκτες και εργαζόμενους. Ο σύντροφος έδωσε και τις εξετάσεις του στο Μαξίμου, ό.τι πει το αφεντικό, και γι αυτό τον έκαναν της δικαιοσύνης. Να παίζουν στα σίγουρα.

Τίποτα δεν μπορεί να κάνει ο μετά τον πετυχημένο Ζακυνθινό, διότι δεν ξέρει τι. Και να ήξερε, δεν του επιτρέπονται τομές, ανατροπές, ρήξεις, όλα αυτά τα ομιχλώδη της αριστερής ρητορείας. Οπότε το νούμερο Βασιλειάδης το ρίχνει στη παπαρολογία. ''Θέλω τη συνεργασία όλων, δεν παίζω μόνος…''. Ντροπή. Θα μου πεις αυτή την αριστερά έχουμε, αυτά τα φρούτα βγάζει.

Ποια συνεργασία, ρε. Και με ποιούς. Τους μεγαλομετόχους που εκφράζουν το παλιό, που γουστάρουν το παλιό, και την αθεράπευτη αμαρτία. Κι εσύ, όπως ο Κοντονής, μ’ αυτούς θες να βρεις την απωλεσθείσα κουμπότρυπα.

Υποτίθεται ότι ο σύριζας είναι το άλλο. Άρα; Ο αρμόδιος υπουργός κάνει παιχνίδι. Και επειδή είναι κράτος οι μάγκες της πιάτσας θα πάνε πάσο. Θέλουν, δεν θέλουν.

Τι γίνεται σήμερα. Ό,τι γινόταν πάντα. Τα ίδια τάσκα.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΘΟΔΩΡΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ