ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΜΠΕΡΓΚ

 

«Χάλια η κατάσταση στην Ελλάδα» είπε ο Σουηδός γκολτζής του Παναθηναϊκού Τόμας Μπεργκ. Τι είναι αυτό;

«Μ’ αρέσει να μένω στην Ελλάδα, και σε μένα και στην οικογένειά μου, όμως είναι δύσκολο στη χώρα σας να δουλέψει ένας επαγγελματίας» είπε ακόμα ο Νο.1 κανονιέρης του πρωταθλήματος. Τι είναι αυτό;

«Είμαι 4 χρόνια στην Ελλάδα και τα πράγματα είναι σήμερα χειρότερα». Τι είναι αυτό; Εσένα ρωτάω, κύριε Τσίπρα. Πολιτικό το ερώτημα, διότι πολιτικά μιλάει και ο Σουηδός ποδοσφαιριστής.

Η απάτη που λέγεται Σύριζα μας ζάλισε τον έρωτα δυόμιση χρόνια με θεατρινίστικες αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος ενέργειες, όχι με το μαχαίρι να το χώσει στο κόκκαλο, ότι «προσπαθούσε» να αλλάξει τον τοπίο. Οι «αντιστασιακοί» της εγκληματικής οργάνωσης, πρόεδροι Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ σκοτώνονται μεταξύ τους. Τα γήπεδα γίνονται κόλαση, με φρικτά επεισόδια, όπως στον τελικό κυπέλλου, με διακοπή αγώνα και, βέβαια με πιο βαριά δυσφήμιση του ποδοσφαίρου από τα αφεντικά των μεγάλων ομάδων, έτσι όπως δημόσια τοποθετούνται.

Γιατί να μείνω στην Ελλάδα, σκέπτεται ο βόρειος εργαζόμενος; Σουηδός είμαι, όχι ελληνόπουλο που στο βάθος της ψυχής του το γουστάρει να παίζει αυτή η πολιτική αλητεία, αυτός ο αντικοινωνικός χαβαλεδισμός.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ - ΚΚΕ, Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΑΜΝΩΝ