ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑ ΤΡΑΜΠ

 

Ένας άνθρωπος, μόνο ένας άνθρωπος αποφασίζει να σακατέψει τον πλανήτη. Δεν υπάρχει πιο ξεφτυλισμένο πράμα, ο ορισμός του φασισμού, από τη δημοκρατία. Μιλάνε τα γεγονότα.

Δεν μπαίνουν οι ΗΠΑ με εντολή του δημοκρατικά εκλεγμένου Ντόναλντ Τραμπ σε καμία διεθνή συμφωνία προκειμένου να ελεγχθεί η ρύπανση. Σοκ ανά την υφήλιο.

Όλες οι ισχυρές οικονομίες προκαλούν ζημιά στο περιβάλλον, όμως για να κρατούν τα προσχήματα και κάτω από την πίεση της επιστημονικής κοινότητας μαζεύονται κάθε τόσο και ρυθμίζουν το βαθμό μόλυνσης των θαλασσών, των εδαφών και του κινδύνου της υπερθέρμανσης.

Ο βαψομαλλιάς Τραμπ δεν είχε δεσμευθεί, όπως λένε οι δημοκρατικοί πολιτικοί, ότι θα γράψει το σύμπαν στο σλιπάκι της Μελάνια. Κι όμως, το κάνει! Και το κάνει από… ιερό χρέος, όπως δημοκρατικά δηλώνει, για να προστατεύσει τα οικονομικά συμφέροντα της πουτάνας χώρας του, των… πολιτικοποιημένων Αμερικανών πολιτών.

Η απάτη της δημοκρατίας. Που για τους ηλίθια αφελείς λειτουργεί επειδή απλά στήνονται οι κάλπες.
Ένας άνθρωπος, αριθμός 1, ο Τραμπ κάνει ό,τι γουστάρει. Νόμιμα. Δημοκρατικά. Λαϊκά. Για μια στιγμή. Ακόμα κι αν ο αμερικάνικος λαός συμφωνούσε με δημοψήφισμα, με ποιο δικαίωμα αποφασίζει μια χώρα για την ποιότητα ζωής και το περιβάλλον της γης.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΛΑΦΟΥ ΓΙΑ ΙΒΑΝ