ΣΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ!

 

Έχεις να μου πεις κάτι σοβαρό, κύριε δημοσιογράφε; Κάποια ουσιαστική, πραγματική πληροφορία. Αν όχι, μην προσπαθείς να μου πουλήσεις σκέψη, με τις δήθεν αναλύσεις σου και τις προβλέψεις σου. Είσαι της πλάκας, κύριε σχολιαστή. Ούτε μια γαζέτα δεν πιάνουν τα σχόλιά σου.

Τι θα κάνει, λένε, ο Τσίπρας που τον έχουν στριμώξει οι απ’ έξω. Οι δανειστές. Εγώ θα σου πω τι θα κάνει ο Τσίπρας, κύριοι πίτουρες. Που όλοι σας περιμένετε τι θα... κάνει ο πρωθυπουργός. Τίποτα δεν θα κάνει!

Να στο πω πιο σωστά, ο Τσιπρας θα κάνει αυτό που κάνει εδώ και διόμισυ χρόνια. Τίποτα! Και στα τέτοια του! Όσα πάνε κι όσα έρθουν. Έτσι ξηγιέται ο Τσίπρας.

Στο φινάλε εκλεγμένος είναι ο Τσίπρας. Δεν έγινε μόνος του πρωθυπουργός. Ο κόσμος τον έστειλε στο Μαξίμου. Σιγά που θα ζητήσετε και το λογαριασμό για τη ζημιά που κάνει.

Μόνος του ο Τσίπρας παντρεύτηκε. Αυτό, ναι. Μόνος του έκανε παιδιά. Λογικό είναι να ρωτάς, κύριε σχολιαστή, τι θα κάνει ως σύζυγος, ως πατέρας, ως οικογενειάρχης. Όχι, όμως, να του βάζεις δύσκολα, τι θα κάνει ως... πρωθυπουργός.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ... ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ