ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Ο... ΥΠΟΥΡΓΟΣ!

 

Είναι υπουργός, γίνεται το σώσε κι αυτός ‘’κάτι’’ πρέπει να κάνει. Να δείξει ότι υπάρχει μ’ όλη την καβάτζα της αριστεροσύνης. Επειδή, όμως, είναι της πλάκας υπουργός, μίας κυβέρνησης της πλάκας, που προέρχεται από κοινωνία της πλάκας, το ρίχνει στα ανέκδοτα. Αποφασίστηκε, λέει, να ισχύει πάλι το αυτόφωρο για όσους συλλαμβάνονται στα γήπεδα. Δηλαδή; Είπαμε. Οι άνθρωποι κοροϊδεύουν. Φόρα παρτίδα.

ΘΑ επανέλθει το αυτόφωρο. Όταν ΘΑ συλλαμβάνονται οι σαματζήδες. Οι αστυνόμοι ΘΑ συλλαμβάνουν ένα... γήπεδο. Μια ολόκληρη εξέδρα που βρίσκεται σε οπαδικό οργασμό. Αυτό ΘΑ γίνεται. Επειδή όχι 5 και 10, αλλά εκατοντάδες βρίζουν, πετάνε αντικείμενα, φωτοβολίδες, αναπτήρες.

Ο αρμόδιος υπουργός του Σύριζα, ο σημερινός και ο χθεσινός, για να μη ξεχνιόμαστε, έχουν πάρει ένα κάρο μέτρα, ακόμα και με το… στόμα, αλλά τους έχουν γράψει κανονικά οι ΠΑΕ, πρόεδροι και οπαδοί, που δεν σταμάτησαν ούτε μία ημέρα να δυσφημίζουν το ποδόσφαιρο.

Δίνω την αποκλειστική και έγκυρη πληροφορία ότι στις τάξεις των «φιλάθλων» των ομάδων έπεσε κεραυνός η απόφαση του υπουργού που ΘΑ επαναφέρει το αυτόφωρο. Χέστηκαν επάνω τους. Ε, τώρα σου λένε, ο σύριζας θα τα καταφέρει να κάνει εκκλησίες τα γήπεδα. Δεν θα ξαναγίνουν στο ποδόσφαιρο τα αίσχη στο Βόλο, ούτε στο μπάσκετ τα πιο φρέσκα στο ΣΕΦ.

Προτείνω, αν ξαναγίνουν έκτροπα που διασύρουν την Ελλάδα, να συλληφθεί επιτόπου ο αρμόδιος υπουργός. Λόγου ανικανότητας. Και να σταματήσει, επιτέλους, να κάνει αέρα πατέρα χαρτοπόλεμος κινήσεις, για να... φοβηθούν οι χουλιγκανίζοντες.


Διαβάστε ακόμα:

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ