ΚΑΤΑΡΕΣ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!

 


Μονή Βατοπεδίου. Η πιο συκοφαντημένη του Άγιου Όρους. Μπαίνεις σήμερα ως επισκέπτης και παθαίνεις από την υγεία και ενέργεια που κυριαρχεί. Το περιβάλλον και τα πρόσωπα. Κι αν είχες ξαναπάει στο Νο1 “κοσμικό” μοναστήρι με παράδοση χιλιετίας στο νταραβέρι με την πολιτική εξουσία, θα διαπιστώσεις αυτό που λέμε ανανέωση.

Νέοι μοναχοί. Φρέσκο πράμα. Νέα, νεώτατα σε ηλικία παιδιά με πανεπιστημιακό οπλισμό φοράνε το ράσο κι έχουν αρχηγό τον Εφραίμ. Τον ηγούμενο που έκανε φυλακή και σήμερα δεν θέλει να ακούει ένα όνομα. Του Κώστα Καραμανλή.

Αυτός, ο πρώην πρωθυπουργός είναι ο υπαίτιος του διασυρμού της Μονής κατά το κογκλάβιο του Βατοπεδίου. Τον κατηγορούν, μάλιστα, ότι εξέθεσε και τους δικούς του ανθρώπους. Άφησε απροστάτευτους τους πιο στενούς συνεργάτες του, προκειμένου ο ίδιος να μείνει στη γυάλα.

Και με τους συριζαίους πως τα πάνε οι Βατοπεδινοί; Τους έχουν για πλάκα. Δεν τους υπολογίζουν. Σα να μην είναι κυβέρνηση. Όταν έχουν ανοικτή γραμμή απ’ ευθείας με τον Πούτιν και εμπορικές συναλλαγές με την Ρωσία, γιατί να πιάσουν επαφές με τα προσκοπάκια του Σύριζα;

Διαβάστε ακόμα:

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΟΙ «ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ!»