Ο ΜAΡΙΝΑΚΗΣ ΦΟΥΝΤΑΡΕΙ ΤΗ ΝΔ!!!

 

Τελικά, με αφορμή το παπόρι της σκληρής πρέζας, το ''Noor 1'' με τους τρεις τόννους άσπρης, γίνεται σήμερα το πιο χοντρό παιχνίδι στα χρόνια της μεταπολίτευσης. Σίγουρα πιο χοντρό, πιο ζόρικό από τα κυβικά των αντιπάλων.

Φοβερά πράγματα. Φως φανάρι ότι αυτά που παίζουν ξεπερνούν σε δυναμική τους πρωταγωνιστές. Γι αυτό οι πονηροί, πολιτικοί βιτρίνας και δημοσιογραφάρες, κάνουν το κορόιδο, και στην καβάτζα περιμένουν να φθαρουν εκείνοι που βολτάρουν στην σέντρα.

Ο εφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης στα επτά χρόνια που είναι μεγαλομέτοχος στον Ολυμπιακό πήρε επτά πρωταθλήματα σερί και πάει αφρενάριστος για το όγδοο, το πιο δοξαστικό. Να κρατήσει στην εξουσία τον Τσίπρα! Να βουλιάξει τη ΝΔ του Μητσοτάκη.

Εμπλέκεται, λέει, ο Μαρινάκης με την ευθύνη του κι όχι στην πιο χοντρή παρτίδα ηρωϊνης της Ιστορίας. Στους τρεις τόννους, από τους οποίους τα 900 κιλά δεν έγιναν τσιμπητά. Ουδείς σοβαρός ασχολείται με το τι ακριβώς εννοούν και υπονοούν σε βάρος του Μαρινάκη. Ουδείς σοβαρός που γνωρίζει σε ποιά χώρα ζει περιμένει να... λάμψει η αλήθεια. Αν ο εφοπλιστής και όποιος άλλος πράγματι έχει εμπλοκή, ενοχή. Αν έχουν μπερδέψει αδίκως τον άνθρωπο. Ένα μετράει. Οι εντυπώσεις. Σ' αυτό το γήπεδο, των εντυπώσεων, γίνεται το παιχνίδι.

Ποιός, ποιοί θα σκοράρουν στις εντυπώσεις, τελικά. Ποιός, ποιοί δικαίως, αδίκως άσχετο, θα καούν στη μεγάλη σφαγή των... εντυπώσεων. Στο φινάλε, μόνο οι αφελείς περιμένουν να καθαρίσει η μπουγάδα σ' αυτό τον τόπο. Δεν το επιτρέπουν τα ντόπια κόμματα και ΜΜΕ.

Τελικά, η ΝΔ του Μητσοτάκη και του Άδωνη, λες και είναι στημένοι από το Μαξίμου, στο όνομα της... πολιτικής ορθότητος και σε πείσμα των γκρίζων εντυπώσεων, διαπράττει κομματικό αυτοευνουχισμό. Στα όρια της υποψίας και της... βλακείας (;).


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ