Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ U20

 

Δεν πρόλαβαν να σηκώσουν την κούπα της Ευρώπης οι παικταράδες της εθνικής νέων μπάσκετ και… τσουπ, δεν έχασε ευκαιρία ο… αρμόδιος κυβερνητικός να τσουρνέψει επιτυχία. Να δηλώσει παρών και αξούριστος αυτός ο ανύπαρκτος Γιώργος Βασιλειάδης.

“Επιτυχία της Ελλάδος” χαρακτήρισε την πρωτιά των U20 ο υφυπουργός, λες κι αυτός από την πλευρά του έχει κάποια ιδιαίτερη σχέση με το χώρο, με το αντικείμενο, ότι είχε συμβολή στη συγκεκριμένη προσπάθεια της ομάδας.

Το ίδιο κόλπο που έκαναν οι χουντικοί και στη συνέχεια οι κυβερνητικοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Να λένε συγχαρητήρια, να δηλώνουν τρισευτυχισμένοι και να αμολάνε τις γνωστές πίπες για το μεγαλείο της Ελλάδος. Λες και η χώρα θα πάθει καταστροφές αν της λείψουν οι αθλητικές επιτυχίες. Λες και θα ωφεληθεί η κοινωνία, ο λαός, επειδή πήραμε μετάλλια. Και για δικαιολογήσουν τα τζάμπα λεφτά που κονομάνε μας φλομώνουν στις πολυμεταχειρισμένες παπαριές.

Δουλειά και καθήκον της κυβέρνησης είναι να σταματήσει το όργιο των βανδαλισμών στα γήπεδα. Για το συγκεκριμένο πρόβλημα, μετά από 30 μήνες η κυβέρνηση βαθμολογείτε ΜΗΔΕΝ. Μόνον οι πολιτικοί απατεώνες, οι οποίοι δεν έχουν να παρουσιάσουν κυβερνητικό έργο πανηγυρίζουν για επιτυχίες οι οποίες και δεν τους ανήκουν και απ' αυτές στερούνται κάποιου, έστω ελάχιστου μεριδίου.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΑ ΝΕΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΑ, ΝΤΟΡΑΚΙΑ