ΜΑΚΙΓΙΑΡΕΤΑΙ ΣΑ ΣΤΑΡ ΤΟΥ ΣΙΝΕΜΑ

 

Φρεσκο-botox-αρισμένος θα κατέβει αύριο από το αεροπλάνο ο νεαρώτερος σε ηλικία πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας, για τη διήμερη επίσκεψή του στην Αθήνα. Αλλοίμονο. Να εκτεθεί στις κάμερες χωρίς προηγουμένως να πουντραριστεί, μάλιστα με επιλεγμένο, με συγκεκριμένο Νο στο υλικό του επαγγελματικού μακιγιάζ;

Αυτό, βέβαια, δεν έχει καμία σχέση με τις όποιες υποψίες για τις απόκρυφες σεξουαλικές προτιμήσεις του Εμανουέλ Μακρόν. Εκτός κι αν δεχθούμε ότι όλοι οι ηθοποιοί του σινεμά, όλοι οι τηλεπαρουσιαστές, μηδενός εξαιρουμένου, είναι gay, είναι bisexoual, επειδή σοβαντίζονται.

Από το καμαράκι της μακιγιέρ του κάθε καναλιού, με τους καθρέπτες, τις κρέμες και τις μπογιές, περνάνε και οι μαϊντανοί των talk-show. Όποιος πολιτικός, καλλιτέχνης κ.α. φιλοξενείται σε παράθυρο.

Έτσι και ο Μακρόν, ο Τραμπ, ο κάθε παγκόσμιος πολιτικός. Θα μας έρθει φρέσκος, αρυτίδωτος, ελκυστικός. Με ανανεωμένη στρώση της Max Factor στη μάπα, αφού σενιάρει το περίγραμμα των χειλιών με καφέ μολύβι σε φυσικό τόνο. Και τονίσει το βλέμμα του με μπόλικη μάσκαρα της Maybeline.

Λέγεται, μάλιστα, ότι ο 39χρονος Μακρόν, με τη σύμφωνη γνώμη της 65χρονης συζύγου του Μπριτζίτ, φορμάρει το μακιγιάζ του κινηματογραφικού James Bond, του ηθοποιού Ντανιέλ Κρεγκ, διότι θεωρούν πως ταιριάζει περισσότερο στον Γάλλο πρόεδρο.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ!