ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΣ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ 13 ΦΟΡΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ

 

Ένας πολιτικός της πλάκας. Εντελώς. Παλαιοκομματικός. Ρουσφετατζής χωρίς ντροπή. Στο όνομα Τραγάκης Γιάννης, της ΝΔ, άσχετο αυτό. Τον ψηφίζουν και αριστεροί. Θα μπορούσε να ήταν αριστερός, συριζαίος και πάλι για πάρτη του να τα έδινε όλα μόνο για να εξασφαλίσει την επανεκλογή του.

«Σόϊ πάει το βασίλειο…», έκφραση από τα παλιά, τα πολύ παλιά, τότε που βασιληάς γινόταν ο διάδοχος του θρόνου. Ελέω Θεού, όχι κάλπης. Ο Τραγάκης έφαγε το τρολάρισμα της ζωής του επειδή γνωστοποίησε προς την αξιότιμον κομματικήν πελατείαν ότι στις προσεχείς εκλογές δεν θα είναι πάλι υποψήφιος βουλευτής και στη θέση του βάζει τον γιο του Παναγιώτη. Υπ' όψιν ότι από το 1974 και για 13 φορές βγήκε βουλευτής ο Τραγάκης.

Γιατί, όμως, τον πήραν στο ψιλό τον εθνοπατέρα Τραγάκη, που λόγω του «σόϊ πάει το βασίλειο...» έχρισε διάδοχο τον γιο; Αν εκλέγει και ο υιός η ντροπή ανήκει σ’ αυτούς που θα τον ψηφίζουν, όχι στον καλό πατέρα. Δεν γίνεται νταηλίκι μόνος του κανένας βουλευτής επί δημοκρατίας.

Βρήκε την ευκαιρία και ο Μησοτάκης , ο αρχηγός της ΝΔ να πουλήσει το δικτατοριλήκι του. Δεν θα είναι υποψήφιος με την ΝΔ ο γιος του Τραγάκη!» είπε ο Κούλης. Δηλαδή;

Δεν υπάρχουν όργανα στο κόμμα. Αποφασίζει καουμπόϋκα μόνο ο Μητσοτάκης. Που δεν έγινε πολιτικός με τις πλάτες του πατέρα του, ούτε αρχηγός κόμματος με τις ευλογίες ξένων.


Διαβάστε ακόμα:

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ (ΕΞΥΠΝΩΝ) ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΩΝ ΔΕΞΙΩΝ