ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΓΙΝΑΝ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ… ΗΘΕΛΑΝ

 

Αυτό το φασιστόμουτρο, με την κοψιά ναζιστή ιεροεξεταστή, αν αγνοήσεις το σκουλαρίκι του, Κυρίτσης στο όνομα, βουλευτής του Σύριζα, είπε την… αποκαλυπτική κουβέντα:

- Το Ελληνικό δεν το θέλαμε, αλλά υποχρεωθήκαμε να το υλοποιήσουμε.

Τι είπε το άτομο; Σε ελεύθερη πολιτικού περιεχομένου μετάφραση είπε ότι εμείς στον Σύριζα δεν είμαστε πόρνες. Ότι έχουμε αρχές και αν πηδηχθούμε, το κάνουμε γιατί μας αρέσει. Όχι διότι μας αναγκάζει ο νταβατζής, ούτε ανοίγουμε τα πόδια μας για τα φράγκα. Αυτά είπε ο σύντροφος.

Να το διασκεδάσουμε το πράμα, πάντα πολιτικά, πολιτικοποιημένα. Ερώτημα. Πάντα με ερωτήσεις ξεκινάει το σκάψιμο σοβαρής κουβέντας. Ο Σύριζα, ο αριστερός, γιατί ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας όταν εφαρμόζει αυτά που είχε αρχίσει να κάνει η δεξιά ΝΔ; Η οποία ΝΔ δεν είναι πουτάνα, διότι πιστεύει στην ελεύτερη οικονομία, στις επενδύσεις και στο ιδιωτικό κεφάλαιο.

Άλλη ερώτηση. Ο Σύριζα έγινε κυβέρνηση για να κάνει ο,τι ζητάνε οι δανειστές; Να αποφασίζει χωρίς τη θέληση του, εντελώς αντίθετα από τις… αρχές του; Όχι, βέβαια. Έγινε κυβέρνηση για να υλοποιήσει το πρόγραμμα του. Δεν είπε στον κόσμο ότι αν… με αφήσουν θα είμαι αριστερή κυβέρνηση.

Αυτό που λέει το φασιστόμουτρο ο Κυρίτσης. Ότι είμαστε αντίθετοι με την επένδυση στο Ελληνικό, αλλά την προχωράμε.

Άλλη ερώτηση. Γιατί παραμένουν στην κυβέρνητική εξουσία οι συριζαίοι και δεν παραχωρούν τις καρέκλες στους πασόκους και τους νεοδημοκράτες που είναι υπέρ του Ελληνικού και σ’ όλα εκείνα που… υποχρεώνεται να κάνει ο σύριζας κόντρα στις… αρχές του;

Χρωστάω μία εξήγηση. Γιατί χαρακτηρίζω φασιστόμουτρο τον 52χρονο πρώην δημοσιογράφο της «Αυγής» . Ο ορισμός του φασισμού είναι να λες ότι θα παίρνουμε λεφτά μέσω φόρων απ’ αυτούς που τα έχουν για να τα δίνουμε στους φτωχούς. Νταηλίκι, διότι είμαστε κυβέρνηση. Και χωρίς ποτέ το κόμμα να είχε… δεσμευτεί σχετικά πριν της εκλογές.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ «ΤΑΤΟΥΑΖ» ΤΟΥ ΓΚΛΕΤΣΟΥ