ΟΧΙ ΜΑΙΡΥΛΙΝ ΜΟΝΡΩ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

 

Μαγκιά. Συνάμενη κουνάμενη και με πλατύ χαμόγελο η γνωστή Ζωή Κωνσταντοπούλου, στο δρόμο για την Καλαμάτα, σήκωσε την μπάρα των διοδίων και πέρασε χωρίς να πληρώσει.

Ποια είναι η μαγκιά; Ξεφτύλισε τους πρώην συντρόφους τους στο σύριζα, που πρωταγωνιστούσαν ως αντιπολίτευση στο κίνημα «Δεν πληρώνω» και έκαναν μπλόκο τα σαββατοκύριακα στους σταθμούς διοδίων.

Με μπροστάρισσα το νούμερο Μελίνα Μερκούρη οι πασόκοι της μεταπολίτευσης και όσο ήταν στην αντιπολίτευση, μέχρι το 1981, χαλούσαν τον κόσμο γιατί τα κράτος νταηλίκι έπαιρνε λεφτά από τον κόσμο για την ΕΡΤ. Έγινε κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ και το ‘πνιξε κι αυτό το κουνέλι.

Την άλλη εβδομάδα θα πουληθούν σε δημοπρασία γυμνές φωτογραφίες σε πισίνα της Μαίρυλιν Μονρώ. Αυτό, μάλιστα! Δεν έχουμε φράγκα να αγοράσουμε καμία φώτο, όμως μετά χαράς να την απολαύσουμε, να την κοζάρουμε δημοσιευμένη. Το σύμβολο του σεξ με πετσέτα αγκαλιά και ο,τι φαντασιώνεται ο καθείς.

Τι αξία έχει η φώτο, το video με την πρώην πρόεδρο της Βουλής, που παραμένει αγωνίστρια των οραμάτων του Σύριζα, να διαπερνά τζάμπα και χωρίς βία τη μπάρα διοδίων; Στις εκλογές ο Αλέξης Τσίπρας, ο προδότης των ιδανικών του Σύριζα, θα της πάρει το σλιπάκι της Ζωής. Συμφωνεί και ο Καρανίκας.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ‘’ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ’’ ΤΑ ΒΑΖΕΙ Μ΄ ΟΛΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ