ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΞΕΒΡΑΣΕ ΤΟΝ ΘΛΙΒΕΡΟ ΣΤΑΥΡΟ

 

Αρχηγός κόμματος και έβαλε υποψηφιότητα να γίνει ηγέτης άλλου κόμματος. Του στέλνεις μούτνζα και με τα δύο χέρια αν ήσουνα ψηφοφόρος του. Αν τον ψήφισες από αντίδραση στο παλαιοκομματικό ΠΑΣΟΚ. Ο Σταύρος Θεοδωράκης πήρε 10% στις εκλογές της κεντροαριστεράς και τι είπε ως ορίτζιναλ παλαικομματικός πολιτικός; ''Ο αγώνας συνεχίζεται...''. Δηλαδή; Δεν φεύγω, που να πάω; Ο κόσμος δεν με θέλει, όμως τον θέλω εγώ!

Και να σκεφτεί κανείς ότι ο κύριος Σταύρος Θεοδωράκης δεν ήταν πολιτικός της πιάτσας. Μπλέχτηκε με την κομματοκρατία για να δώσει κάτι άλλο, κάτι καινούργιο, φρέσκο και υγιές με το Ποτάμι. Που, όμως, πολύ γρήγορα έγινε στάσιμα νερά, βάλτος σκέτος.

Μας βοηθάει στο πως λειτουργεί ο επαγγελματίας πολιτικός ο πρώην δημοσιογράφος που απέτυχε παρά την σκανδαλώδη υποστήριξη του από μερίδα των μήντια. Κάποιο λόγο είχαν αυτά τα μέσα που τον έσπρωξαν με χίλια τον Θεοδωράκη, αλλά δεν τους βγήκε το έργο.

Φοβερό! Αντί να πει ''Δεν σας αξίζω, άδικα χάνω τον καιρό μου για το καλό σας, τα παρατάω'' ο κύριος Θεοδωράκης με το 10% σε κόμμα κάτω του 10% είπε ''Συνεχίζω τον αγώνα...''.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΣΙΠΡΑΣ Η… ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ;