ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΥ…

 

Γιατί θα γίνει σήμερα η συζήτηση στη Βουλή, με θέμα το σκάνδαλο(;) του πολεμικού υλικού που προορίζοταν να πουληθεί στη Σαουδική Αραβία; Για να τα χώσει ο άφθαρτος και κυβερνητικός σύριζα στο φθαρμένο και διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα που εκπροσωπούν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. Να ξέρουμε τι λέμε.

Κατηγορούμενη, λέει, η κυβέρνηση και προσωπικά ο υπουργός άμυνας Πάνος Καμμένος. Και τι έργο θα δούμε μόλις ανοίξει η αυλαία του θεάτρου; Του κουκλοθέατρου της Βουλής. Η πλευρά της κυβέρνησης θα τα χώσει στους προηγούμενους.

Αυτό θα γίνει! Ποιο, δηλαδή; Θα βάλουν τα δύσκολα στους… ψηφοφόρους. Στους φορολογούμενους. Στον λαό. Που θα αποφασίσει χωρίς συναισθηματισμούς και οπαδισμούς ποια από τις δύο πλευρές έχει… δικαίωμα να «μιλάει». Να κατηγορεί.

Αυτή είναι η σέντρα. Δεν υπάρχουν τα καρέ. Η μικρή περιοχή των δύο αντιπάλων. Η μπάλα θα παίζεται εκεί, γύρω από τη σέντρα. Δηλαδή; Την έκανε τη βρωμοδουλειά ο Καμμένος;

Και ποιοι «μιλάνε», οι συνάδελφοι του Τσοχατζόπουλου. Οι συναγωνιστές του Τσοχατζόπουλου. Έτσι θα παίξει η κατηγορούμενη πλευρά που θα κατηγορήσει την κατήγορη πλευρά. Και εσύ, αναγνώστη, βρες την άκρη. Κι αν την βρεις, ένα είναι σίγουρο, ότι δεν έχει καμία αξία η γνώμη σου. Όπως και η αλήθεια, άλλωστε.

Διαβάστε ακομα:

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΠΑΛΙ ΞΥΛΟ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ