ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΣΤΗΝ... ΠΑΙΑΝΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ

 

Από τότε που κέρδισε τις εκλογές ο παραμύθι φούρναρης αριστερός Σύριζα, τον Ιανουάριο του 2015, συντηρείται ένα ψέμα. Μια πλαστογραφία. Ότι είναι η «πρώτη φορά αριστερά». Παραγνωρίζουν ότι το πρώτο αριστερό κόμμα που έγινε κυβέρνηση ήταν το παραμύθι φούρναρης σοσιαλιστικό ΠΑΣΟΚ. Τον Οκτώβριο του 1981. Γιατί, όμως, ξεχνάνε, δικαιολογημένα ίσως, την πρωτιά στην αριστερά του κινήματος κι όχι κόμματος ΠΑΣΟΚ;

Επειδή το ΠΑΣΟΚ της αλλαγής, της ανατροπής, της ρήξης, του σοσιαλιστικού μετασχηματισμού της κοινωνίας, πολύ σύντομα κωλομπάρεψε όλες τις θέσεις του, τις ενάντιες στην Ευρώπη, στο ΝΑΤΟ, στο μεγάλο κεφάλαιο και υπηρέτησε το σύστημα. Ήταν στην πραγματικότητα μια συνέχεια της ΝΔ της μεταπολίτευσης.

Σα σήμερα 16 Δεκεμβρίου, το 1981, ακριβώς δύο μήνες μετά την εκλογή του ΠΑΣΟΚ, που είχε κάνει με το στόμα συμβόλαιο με τον λαό, που είχε φέρει τον λαό στην εξουσία, κι άλλα τέτοια νηστήσιμα, έγιναν τα εγκαίνια του αθλητικού κέντρου στην Παιανία, ιδιοκτησίας της οικογένειας Βαρδινογιάννη και μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός .

Το σκάνδαλο! Βούιξε ο τόπος γιατί στα εγκαίνια της Παιανίας παρέστησαν ο υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Κατσιφάρας και ο ΓΓΑ Κίμων Κουλούρης. Δύο στελέχη του σοσιαλιστικού κινήματος να φωτογραφίζονται δίπλα στον Βαρδή Βαρδινογιάννη. Τι ντροπή για το ΠΑΣΟΚ!


Αυτά. Για να μην φρικάρουν κάποιοι γιατί ο σύριζας έχασε την... παρθενιά του και παρέδωσε το αριστερό του πνεύμα με την ανάληψη της κυβερνητικής εξουσίας. Είχε προηγηθεί από το και γαμώ την αριστερή του συνθηματολογία και ρητορική ΠΑΣΟΚ, ο ευνουχισμός στις αντιδεξιές θέσεις του.

Διαβάστε ακόμα:

ΒΑΖΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ