ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ

 

Και Τούρκος να ήμουνα θα μου την έσπαγε στα τέσσερα αυτός ο βαρύμαγκας Ερντογάν, που χωρίς να πείθει, δείχνει να μην τον χωράει ο τόπος του. Σπίρτο καμινέτο ο ασχημάντρας ξυπνάει κάθε πρωί και λες ότι βγαίνει από τα ρούχα του. Δεν αποκλείεται, και μιλάω σοβαρά, διότι το ζήτημα είναι σοβαρό και δεν σηκώνει πλάκα, αυτός ο Ερντογάν να κάνει το λάθος κάθε πρωί να κοζάρει τη φάτσα του στον καθρέπτη. Εκεί είναι που ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι του. Και μπερδεύονται μέσα του τα καλώδια και βγάζει από το στόμα του ό,τι θέλει.

Να σου πω τι έλεγε για τον Τούρκο, τον παραδοσιακό Τούρκο, ο Μπαζίνας. Ο οποίος, βέβαια, κουβαλούσε τη ματιά του Έλληνα για τον απέναντι, όπως τον γνωρισε για τα καλά η φυλή μας εδώ και εξακόσα χρόνια. «Τούρκος άνθρωπος είναι, μπρε…», έτσι έλεγε τον Τούρκο ο Ηλίας.

Η καλύτερη του Τσίπρα, για να μη ξεχνιόμαστε στην κουβέντα μας, αυτός ο Ταγίπ Ερντογάν, που δεν κρατιέται, που κάθεται παραμύθι φούρναρης σε αναμμένα κάρβουνα. Επειδή, γαμώ την αδικία του Αλλάχ, δεν έχει στην ιδιοκτησία του τουλάχιστον το μισό Αιγαίο, τα μισά νησιά του. Όσο, λοιπόν, ο σουλτάνος τρομάζει την Ελλάδα, τους Έλληνες, τόσο βγαίνει αράουτ από το ύψος της σέντρας ο Τσίπρας.

Αυτό θέλει ο συριζαίος πρωθυπουργός. Να παίζει χοντρά το θέμα της… Μακεδονίας και οι απαιτήσεις των Σκοπιανών και να ξεχνιούνται οι Έλληνες από τους καημούς τους. Να ξεχνάνε τον Τσίπρα. Από κοντά κι αυτό το κέρατο το βερνικωμένο, ο Ερντογάν, κάθε τόσο ρίχνει κι ένα κούτσουρο στη φωτιά.

Διαβάστε ακόμα:

ΛΕΝΙΝ ΚΑΙ ΤΡΟΤΣΚΙ ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΝ ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ