Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

 

Άλλο είναι υπουργός, άλλο παριστάνει τον υπουργό. Να ξέρουμε τι λέμε. Άλλο κάνω τούτο και το άλλο, άλλο λέω ότι ΘΑ κάνω εκείνο και το άλλο γνωρίζοντας ότι ΔΕΝ πρόκειται να κάνω τίποτα. Γιατί;

Και ο Καραγκιόζης στο Θέατρο Σκιών έπαιζε τον μάγειρα. Δεν ήταν μάγειρας. Έπαιζε και τον αστροναύτη, τον τροχονόμο, τον τηλεπαρουσιαστή. Καμία σχολή της ΝΑΣΑ δεν έβγαλε ο πατριώτης, ούτε της αστυνομίας πόλεων και του αντένα. Καραγκιόζης είναι. Της κακιάς ώρας άτομο.

Ο Βασιλειάδης που πληρώνεται από το δημόσιο για να παριστάνει τον αριστερό υπουργό αθλητισμού γελοιοποιεί, καραγκιοζοποιεί περισσότερο από κάθε προηγούμενο δεξιό, κεντρώο προκάτοχο του την καρέκλα του. Είπε: «Ο Ολυμπιακός πολιτικοποιεί το ποδόσφαιρο» Ε, ούτε ο Καραγκιόζης αν παρίστανε τον αριστερό ψάλτη, δεν θα έλεγε τέτοια παπαριά.

Κανένας Ολυμπιακός δεν πολιτικοποιεί κανένα ποδόσφαιρο. Ο Μαρινάκης χρησιμοποιεί επικοινωνιακά τον Ολυμπιακό επειδή τον έχει στριμώξει η δικαιοσύνη. Αυτό, όμως, που κάνει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ δεν είναι πολιτική, ούτε πολιτικοποίηση. Είναι καθαρά προσωπική προσπάθεια προστασίας. Είναι λαϊκισμός του κερατά.

Και που στηρίζεται ο λαϊκισμός ο Μαρινάκης; Σε ισχυρά κομμάτια του λαού, που ψήφισαν και ξαναψήφισαν Σύριζα. Άρα; Η «αριστερή» κυβέρνηση εκλέχτηκε από κόσμο που ο Μαρινάκης χρησιμοποιεί ενάντια στον Σύριζα. Άρα; Λαϊκισμός Μαρινάκη, κόντρα στον λαϊκισμό του Σύριζα. Χαίρετε.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΖΟΥΡΑΡΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ... ΜΑΡΙΝΑΚΗ