ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ Ο... ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

 

Κάποιος Κοτζιάς που παριστάνει τον υπουργό της αριστερής παραμύθι φούρναρης κυβέρνησης δεν είπε ότι η Ελλάδα θα δεχτεί ονομασία των Σκοπίων με τη λέξη ''Μακεδονία''. Είπε το χειρότερο, ότι τον Γόρδιο Δεσμό τον έκοψε νταηλίκί ο Μέγας Αλέξανδρος, και θα πρέπει να διδάσκει η ενέργεια του πολέμαρχου, ο οποίος να προσθέσω είναι εθνικός ήρωας και των... Σκοπιανών.

Και για να μη ξεχνιόμαστε, νομιμοποιείται πολιτικά και κυβερνητικά ο... αριστερός σύριζας να παίρνει παράδειγμα απο τον Αλέξανδρο, τον απόλυτο ορισμό του ιμπεριαλιστή, του κατακτητή εκτός Μακεδονίας άλλων χωρών και λαών. Πράγματί ο σύριζας έκοψε με το ξίφος της πρώτης φοράς αριστεράς το γόρδιο δεσμό των μνημονίων. Γι' αυτό, άλλωστε, έγινε κυβέρνηση, για να κόψει το γόρδιο δεσμό που έδενε τους Έλληνες με την άγρια λιτότητα και τη υψηλή φορολογία, όχι μόνο για να κάνει το καθήκον στο σκοπιανό.

Ποιο γόρδιο δεσμό, ρε, πουλητάρια, μιλάτε; Είναι ΄παραμύθι. 'Ενας μύθος. Μια ανύπαρκτη ιστορία. Μίδας, μυθικός βασιλιάς της Φρυγίας. Γιος του Γόρδιου που λέγεται πως έζησε κάπου 400 χρόνια πριν τον Αλέξανδρο.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το στόρυ όποιος έλυνε τον δύσκολο κόμπο με φύλλα κρανιάς, που ήταν δεμένο ένα αφιερωμένο στο Δία άρμα, θα γινόταν ο επικυρίαχος της Ασίας. Αυτός ο μπόμπος Κοτζιάς το είπε αλλά δεν τον πήραν πρέφα, Θα σπάσει αλά Αλεξάντερ the grade το γόρδιο δεσμό και θα κατακτήσουμε τα Σκόπια.

Να μιλήσουμε σοβαρά. Ο Αλέξανδρος την βρήκε την άκρη και τον έλυσε τον Γόρδιο Δεσμό. Κανένας απ' όσους είχαν δοκιμάσει στον περίπλοκο κόμπο δεν το κατάφερε διότι δεν υπήρχε ούτε αρχη, ούτε τέλος στο σχοίνι το φτιαγμένο από το θάμνο που χαρίζει βότανα. Αυτή είναι η αλήθεια, όχι ότι ο Αλέκος έδωσε μια με το σπαθί του κι έκοψε το δεσμό.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΦΟΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ