Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΕΙΧΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ!

 

Χθες το πρωί, ημέρα Τρίτη, συνελήφθη ο Νικολά Σαρκοζί. Ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας. Σταματάς εδώ! Επειδή είσαι πρώτος, όχι δεύτερος σε σκέψη.

Η δευτεράντζα θα ρωτήσει γιατί τον τσακώσανε αυτόν τον χάλια τον Σαρκοζί. Κι αν είναι αθώος ή ένοχος. Αυτά είναι αδιάφορα!

Ένα πράμα αξίζει να επισημανθεί. Ότι ο Σαρκοζί είναι κρατούμενος. Ο πρώην κυβερνήτης της Γαλλίας, όχι ο πρώην κυβερνήτης της Ελλάδος Καραμανλής, Παπανδρέου, Σημίτης, Σαμαράς.

Έχουν κάνει κουτσουκέλα οι πρώην της Ελλάδος; ΑΔΙΑφΟΡΟ! Το ερώτημα είναι θα τους πιάνανε αν ήταν πράγματι υπεύθυνοι για το ξεπάτωμα της Ελλάδος;

Σχετικά με τον 63χρονο Σαρκοζί του 1μ.65 που παντρεύτηκε την 50αρα καλλιτέχνιδα Κλάρα Μπρούνι του 1μ.75. Ελέγχεται για κάτι πακέτα που πήρε από τον παρανοϊκό Καντάφι, μακαρίτη αφεντικό της Λιβύης, δήθεν για ενίσχυση της προεκλογικής του εκστρατείας του Γάλλου.

Με την ευκαιρία. Ο Μίκης Θεοδωράκης σε ιδιωτική μας συνομιλία, παρουσία κι άλλων, μας είχε πει: «Ο Καντάφι έδωσε πολλά εκατομμύρια προσωπικά στον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος ζητούσε κι άλλα από τον ηγέτη της Λιβύης. Μου τα αποκάλυψε ο ίδιος ο Καντάφι…».

Διαβάστε ακόμα:

Η ΑΝΝΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΥΡΔΙΣΣΑ