ΜΕ ΝΕΡΟΠΙΣΤΟΛΑ ΤΟ ΟΑΚΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ

 

Με τα πιστόλια, που λέει ο λόγος, η κυβέρνηση Σημίτη πήρε το ο.κ. της Ε.Ο.Ε. να παραχωρήσει για 49 χρόνια το στάδιο Καραϊσκάκη και να γίνει το γήπεδο του Ολυμπιακού. Να μη ξεχνιόμαστε. Και από τον Παναθηναϊκό λέγανε ότι είναι σκάνδαλο. Μία διαδικασία που εξυπηρετούσε τον νταβατζή, τον αρχιδιαπλεκόμενο Σωκράτη Κόκκαλη.

Η Ε.Ο.Ε., ιδιοκτήτρια του φαληρικού σταδίου το έκανε πάσα στον ερασιτέχνη Ολυμπιακό, ο οποίος με τη σειρά του το έδωσε προς εκμετάλλευση στην ΠΑΕ, συμφερόντων Κόκκαλη. Σήμερα, χωρίς καν να ερωτηθεί η ΕΟΕ, η ιδιοκτήτρια των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στο Μαρούσι, νταηλήκι θέλουν να πάρουν το ΟΑΚΑ να το δώσουν στον Παναθηναϊκό.

Αυτοί είμαστε. Το σκάνδαλο είναι μόνον όταν ευνοείται ο αντίπαλος. Όταν οφελεί εμάς, τότε δεν είναι σκάνδαλο. Αυτοί είμαστε. Οι διαπλεκόμενοι να κατηγορούν αντιπάλους ως… διαπλεκόμενους. Οι μνημονιακοί τους… μνημονιακούς.

Ο Σημίτης τα κατάφερε μετά από τρεις ψηφοφορίες και εκβιασμούς να αρπάξει την απόφαση της ΕΟΕ για το Καραϊσκάκη, για να το δώσει σε Έλληνα επιχειρηματία. Ο Τσίπρας ως… διεθνιστής θα δώσει το ΟΑΚΑ σε ξένα κεφάλια. Και δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσει ούτε νεροπίστολα.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ SHOW ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ