ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!

 

«Η τηλεόραση και οι φωτογραφίες σε αδικούν…» είπε στον Τσίπρα ένας απλός άνθρωπος στη Λήμνο. Ο πρωθυπουργός ήταν επόμενο να ανησυχήσει, «...τι μπορεί να κρύβει τούτη τη κουβέντα;» σκέπτεται. Γρήγορα, όμως, ανακουφίστηκε γιατί ο ανθρωπάκος δεν του παραπονέθηκε, όπως όλοι οι άλλοι, για τη βαριά φορολογία, για το 24% ΦΠΑ κ.λ.π. κ.λ.π. Ο Τσίπρας τον άκουσε να λέει «... Πιο ωραίος είσαι, πρωθυπουργέ, απ’ ο,τι φαίνεσαι στις αφίσες. Κι αν φορέσεις γραβάτα, θα γίνεις ακόμα πιο ωραίος».

Αστειάκια. Τι άλλο; Τι αξία να έχει ό,τι πει κανείς με τον πολιτικό που παριστάνει τον πρωθυπουργό; Λες μια μαλακιούλα, ένα καλαμπουράκι και δεν πας παραπέρα.

Στη Λήμνο, όπως αναμενόταν, ο Τσίπρας τα είπε στο όρθιο, στα πεταχτά, με τον απλό κοσμάκη. Ο οποίος απλός κοσμάκης τον αντιμετώπισε σαν πραγματικό κυβερνήτη. Τι να κάνει ο φουκαράς ο κοσμάκης; Όχι, βέβαια, να του γυρίσει την πλάτη.

- Μας τάραξες στους φόρους, ο ένας. Μου πήρες τη σύνταξη, ο άλλος. Εκεί πάνω, θες γιατί δεν ήταν προετοιμασμένος ο Τσίπρας, θες γιατί κάτι έπρεπε να πει κι’ αυτός, έβγαλε τη μεγάλη αλήθεια.

-Τι να σου κάνω, μωρέ…

Πολύ σωστά. Τι να σου κάνει, ωρέ Λημνιέ, ο Τσίπρας; Στο φινάλε δεν είναι δικιά του απόφαση να μειωθούν οι συντάξεις, να μπουν μεγαλύτεροι φόροι. Μην τρελαθούμε. Δεν αποφασίζει ο Τσίπρας, απλά βάζει την υπογραφή του. Αυτός είναι ο ρόλος του. Να υπογράφει αυτά που δεν αποφασίζει ο ίδιος, η κυβέρνηση του, το κόμμα του, αυτοί που τον ψήφισαν.


Διαβάστε ακόμα:

ΠΡΩΤΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, ΟΥΡΑΓΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ