«ΤΣΙΠΡΑ, ΕΙΣΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ!... » ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ

 

Εκεί πήγε το έργο. Οι ιδιοκτήτες της μπασκετικής ανώνυμης εταιρείας του Ολυμπιακού με επιστολή τους ζήτησαν την παρέμβαση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη της καραξεφτύλας του Τσίπρα και της κυβέρνησή του. Αν είναι δυνατόν! Ναι, μέχρι εκεί πήγε το έργο. Πριν από τα παιχνίδια Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού να καλείται δημοσίως και επισήμως ο ίδιος ο πρωθυπουργός προκειμένου να καθαρίσει, για το ποιοι… διαιτητές θα σφυρίξουν.

Το λες και πλάκα. Γελοιοποίηση σκέτη. Ο πρωθυπουργός στην κόψη του ξυραφιού για εθνικά θέματα, για το μέλλον της Ελλάδος της οικονομίας, να χρειάζεται να παρέμβει σχετικά, διότι… μόνο με ξένους διαιτητές πρέπει να γίνουν τα κωλοπαιχνίδια των δύο ομάδων, των Αγγελοπουλαίων και του Γιαννακόπουλου. Δεν είναι πλάκα όμως, ούτε για επιθεώρηση η δουλειά.

Είμαστε ένα κράτος όπου δεν υπάρχει τίποτα όρθιο. Νόμοι και θεσμοί έχουν πάει περίπατο. Υπάρχει μονάχα ο… πρωθυπουργός και απ’ αυτόν περιμένουν να δώσει… λύση. Και γαμώ τη δημοκρατία μας.

Όταν οι Αγγελόπουλοι ζητάνε την προσωπική παρέμβαση του Τσίπρα, είναι σα να του λένε: «Είσαι 3,5 χρόνια πρωθυπουργός και αποδείχθηκε ότι είσαι άχρηστος. Ανίκανος. Εντελώς. Έχει γίνει κόλαση στο χώρο του μπάσκετ, διαιτητές, ομοσπονδία, εμείς οι ανώνυμες εταιρείες είμαστε στα μαχαίρια και φταίει η μέχρι σήμερα κυβερνητική ατολμία σου. Φέρε, λοιπόν, ξένους ρέφερυ, όπως στον τελικό κυπέλλου του ποδοσφαίρου, για να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό».


Διαβάστε ακόμα:

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ