ΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΡΩΜΕΝΟΙ

 

«Βόρεια Μακεδονία» θα λένε τα Σκόπια και κάποιοι στη μαϊμού χώρα του Μεγάλου Αλεξάνδρου δεν είναι ευχαριστημένοι. Εμείς να δεις! Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι γιατί δόθηκε… λύση. Και θα είμασταν ακόμα περισσότερο ευχαριστημένοι αν τα Σκόπια τα λέγανε επίσημα Μακεδονία σκέτη.

Μήπως είμαι φασίστας; Ακροδεξιός; Μεγάλη εφεύρεση η… ταμπέλα. Λες τον άλλον αναρχικό και καθαρίζεις. Είναι αντίθετος; Είναι αγανακτισμένος, ε, τότε είναι τρομοκράτης, λαϊκιστής.

Ο διάλογος, η ανάπτυξη λόγου, ο αντίλογος, ό,τι έχει σχέση με άποψη, με σκέψη, γίνεται με τις... ταμπέλες. Ο ορισμός του ολοκληρωτισμού. Από δήθεν αριστερούς, δεξιούς. Ταμπέλα είναι κι αυτή, το να αποκαλείται, να αυτοχαρακτηρίζεται αριστερός, προοδευτικός, συντηρητικός, ακραίος, σοσιαλιστής κομουνιστής.

Μιλάνε επώνυμοι για τη συμφωνία στο όνομα «Βόρεια Μακεδονία». Αναρωτιέμαι ποιοι δεν είναι λερωμένοι απ’ αυτούς που διαφωνούν με τον Τσίπρα; Ο πρωθυπουργός διέπραξε το έγκλημα. Το πιο φοβερό; Χωρίς εθνικά ανταλλάγματα. Λέω για τους άλλους. Τους Μακεδονολάτρες. Τους Ελληνολάτρες. Ποιοι, πόσοι απ’ αυτούς είναι καθαροί;

Φοβερά πράγματα. Η Ελλάδα είναι στο στόμα των σωτήρων που έχουν απόλυτη ευθύνη της καταστροφής που προκλήθηκε τα τελευταία χρόνια.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ