ΜΑΣ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΦΕΡΑΝΕ

 

Που να μην είχαν γίνει ποτέ οι ολυμπιακοί αγώνες το 2004 στην Αθήνα! Μας ξεπάτωσαν. Όχι ακριβώς οι αγώνες, ούτε η διοργάνωσή τους, αλλά η οικονομική διαχείριση του έργου, για να ξέρουμε τι λέμε. Είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο από το 1821 μέχρι σήμερα.

Χωρίς υπερβολή οι ολυμπιακοί αγώνες του 2004, που άρχισαν σα σήμερα 13 Αυγούστου, συνεχίζουν(!) να λειτουργούν ως κατάρα στο δημόσιο ταμείο. Ακόμα και σήμερα! Και ΑΚΟΜΑ δεν ξέρουμε πόσο πληρώσαμε ήδη τους αγώνες, και δεν έχουμε σταματήσει να πληρώνουμε τα κερατιάτικα τους, άγνωστο για πόσα χρόνια στο μέλλον.
Δεν έχει κλείσει ο φάκελλος με τα οικονομικά των ολυμπιακών αγώνων του 2004! Να ξέρουμε τουλάχιστον πόσο μας κόστισαν στην τελική οι ολυμπιακοί. Θες τη γνώμη μου; Δεν θα κλείσουν ποτέ τα βιβλία. Φοβερό, ε; Δεν θα μάθουμε ποτέ πόσα λεφτά μάτωσε στο δημόσιο. Πολύ περισσότερα απ' αυτά που ξόδεψε το Λονδίνο μετά από οκτώ χρόνια, το 2012. Και ύστερα, σου λένε, τι έγινε και χρεοκόπησε η Ελλάδα. Τα φάγανε! Αυτό έγινε.

Αυτό που αξίζει π.χ. δύο εκατομμύρια, το αγοράσανε με πόσα; Τέσσερα, οκτώ, δεκαέξι..., πόσο, ρε; Αν για να κάνεις ολυμπιακούς θέλεις π.χ. δύο εκατομμύρια, η Ελλάδα ξηλώθηκε εικοσιδύο! Γι' αυτό δεν θα κλείσουν ποτέ τα βιβλία. Γι' αυτό κανένας υπουργός οικονομικών, ακόμα και να ήθελε να το ψάξει, δεν είναι σε θέση να γνωρίζει πόσο πήγε το μαλλί.
Είπαμε. Δεν θα μάθουμε ποτέ ζημιά στη σούμα.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΤΣΙ ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΕΠΑΤΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ