ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΗ…

 

Κάποτε το είχε γράψει ο αποδυτηριάκιας. Πριν χρόνια, 30,35 χρόνια, που να θυμάμαι. Και το επαναλαμβάνω και σήμερα. Ο,τι γράφω, άλλωστε, και δεν έχω πρόβλημα να το υπερηφανευτώ, έχει αξία διαχρονική.

Επί του θέματος. Γιατί να μη γίνει η Ελλάδα μία ακόμα πολιτεία των ΗΠΑ. Οι «Ηνωμένες» θα αυξηθούν κατά μία πολιτεία ακόμα. Η Ελλάδα και δεν θα χάσει την Ιστορία της, και το παρόν της, με την ίδια γλώσσα, ίδια θρησκεία, ενώ οικονομικά θα απολαμβάνει όλα τα σχετικά προνόμια ως κομμάτι της πλανηταρχίας.

Η κουβέντα με αφορμή την «πρόταση» του Πάνου Καμμένου στον… συνάδελφο υπουργό άμυνας των ΗΠΑ, να βάλει βάσεις στο Βόλο, στη Λάρισα, στην Αλεξανδρούπολη. Η Αμερική, η φίλη και σύμμαχος μας, να μην περιορίζεται στη μόνιμη βάση στον κόλπο της Σούδας (φώτο). Στο φινάλε μην πέσει τζάμπα και το γλείψιμο που έκανε στον Τραμπ ο συνέταιρος του Πάνου, ο Αλέξης.

Από τότε που γεννήθηκε ο Τσίπρας, όπως κάθε συνεπής αριστερός, το πρώτο σύνθημα που έβαζε στο στόμα του ήταν «Έξω οι βάσεις του θανάτου». Το σωστό σύνθημα σήμερα είναι «Η Ελλάδα όλη βάση του θανάτου».  Αν μιλάμε για αληθινή αλλαγή κι όχι πέτσινη αλά ΠΑΣΟΚ και Σύριζα.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΟΥΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ